Posted in Blandet

Tryk på tøj til det gode formål

Tryk på tøj til det gode formål Posted on april 27, 2021Leave a comment

Har du et godt formål, du gerne vil føre ud i livet, og helst gerne sammen med en masse andre glade frivillige, så kan tryk på tøj være en knaldgod idé for at lokke flere mennesker til. Og det er der nemlig flere årsager til.

For det første så kan du tilbyde folk, at de kan købe tøj med tryk, til fordelagtige priser, der simpelthen er specialdesignet til netop jeres event. Det kan skrabe et par løse håndøre i kassen samtidig med, at det kan brande den enkelte og jeres godtgørende formål.

Om jeres event drejer sig om “Indfangelsen af de sidst bortløbne corona-mink” eller det er oprydning af skrald på de danske strande, så kan tøj med tryk blive en super god spiller, både i forhold til at gøre folk opmærksomme på eventet gennem “levende reklame”, men det brander også den gode sag, så andre udefra måske også får lyst til at være med. Noget man i fagudtryk kalder “Nudging”.

“Nudging” i den gode sags tjeneste

Og hvad er så nudging? Det er simpelthen en metode, der bliver mere og mere brugt i dagens Danmark. Det er manipulationen af folks valg, til at tage bedre valg, uden at de opdager det. Det skal gerne ende med at det er dem, der aktivt føler, at DE har besluttet sig for at gøre netop dette, (hvad end temaet handler om), og hvor de ikke kommer til at føle, at det er noget, de har fået trukket ned over hovedet af andre.

Hvis du benytter dig af tryk på tøj til dit særlige event, kan folk udefra se, hvad projektet drejer sig om, og måske stifte bekendtskab med dette for første gang takket være din reklame for emnet. Måske det par der var ude og gå med hunden, da du samlede cola-flasken fra 1992 op på stranden, netop er disse miljøaktivister der bare har ventet på at se aktive events som dit, og gladelig giver en hånd med, nu de er blevet opmærksomme på, at eventet finder sted.

Tøj med tryk til branding af dine gode gerninger

Hvis du deltog i eventet om de bortløbne corona-mink og du investerede i tøj med tryk fra eventet, så har du ikke bare et herligt minde om eventet til evig tid, men du har også muligheden for at fortælle hele verden om din gode gerning, hver gang du hopper i dit tøj med tryk. Mangler du tilbud til tryk på tøj så kontakt Tex-tryk her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *