Posted in Andet Blandet Hele København

Vælg den rigtige rollator til livet i byen

Vælg den rigtige rollator til livet i byen Posted on marts 1, 2021Leave a comment

Vælg den rigtige Rollator til byen

Det er ikke let at komme rundt i byen, hvis du er gangbesværet. Og det kan hurtigt ende meget galt, hvis du falder. Derfor er det en god idé at investere i en rollator, så du kan komme hurtigt og sikkert rundt. Læs her, hvordan du finder den perfekte rollator til brug i byen.

Hvis du er gangbesværet, kan du let komme til at føle dig som en fange i dit eget hjem. Det kan nemlig være både hårdt og farligt at gå en tur, hvis din balance er usikker. Og hvis du falder på asfalten, kan du blive sat ud af spil i mange uger. Derfor er en rollator en rigtig god investering.

Med en rollator kan du få friheden tilbage. Du kan bevæge dig rundt i København uden frygt for at falde. Og du kan lettere navigere i de travle gader. Men det er vigtigt, at du vælger den rigtige rollator. Det er nemlig ikke alle gangstativer med hjul, der fungerer i byen. Så læs vores rigtig gode råd igennem, inden du vælger dit nye hjælpemiddel!

Den skal være egnet til brug i byen

Der findes varianter til enhver livsstil og ethvert behov. Men det betyder også, at du skal være opmærksom, når du investerer i én til gåture i storbyen. Der findes nemlig både indendørs og udendørs modeller. Og de findes også til både bykørsel og skovture.

Når du skal finde én, der passer til bylivet, er det vigtigt, at:

  • Den er robust med fire store hjul, så den kører stabilt – også over kantsten.
  • Den har en indbygget håndbremse, så du nemt kan stoppe med kort varsel.
  • Den har en integreret kurv, så du kan let kan opbevare f.eks. indkøbsposer.

Vælg én, der passer til dine daglige aktiviteter

Ud over at vælge en model, der er egnet til byture, skal du også vælge én, der passer til dine personlige behov. Overvej derfor, hvor du gerne vil bruge dit nye hjælpemiddel, og hvor den kan gavne din hverdag.

Bor du f.eks. i udkanten af hovedstaden, og kører du ofte rundt med flextrafik? Så bør du vælge en model, der kan klappes sammen. På den måde kan den let opbevares i bilens bagagerum, så du kan få den med dig rundt.

Går du ofte lange ture, hvor du bliver træt undervejs? Så bør du vælge én variant med et indbygget sæde. Det gør det let for dig at tage et lille hvil, hvis du bliver træt på gåturen. Denne type findes endda også med ryglæn, hvis din balance er usikker.

Få friheden tilbage med en rollator

København er en fantastisk by at bo i. Der er masser ting at se og opleve. Der er masser af shoppemuligheder og kulturelle begivenheder. Derfor er det rart, hvis du let kan komme rundt, så du har frihed til at gøre det, du har lyst til. Og her kan en rollator være en uundværlig hjælp!

Vil du gerne have friheden tilbage? Så investér en rollator til at støtte dig i hverdagen. Du vil ikke fortryde det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *