Posted in Andet

Video som online markedsføring

Video som online markedsføring Posted on februar 19, 2021Leave a comment

Video markedsføring

Det er vundet mere og mere frem, at man benytter sig af video til online markedsføring, og det er der en god grund til. Det kræver lige lidt at sætte sig ind i, men det kan være værd at overveje for dig, om du skal benytte dig af videoproduktion til din online markedsføring.

En video kan være med til at skabe mere salg af dine produkter. Det kan du læse mere om her, hvor du både bliver forklaret, hvorfor videoer er gode som online markedsføring, og hvordan du kommer igang med din videoproduktion.

Videoer er gode som online markedsføring

Der er er undersøgelser, der viser, at videoer er med til at øge salget af de produkter, man gerne vil sælge. Det er der en særlig grund til. Videoen har en særlig evne til at vise, hvordan et bestemt produkt skal anvendes. Det skaber større tillid til virksomheden, hvis brugeren kan se en video af produktet i anvendelse, da brugeren føler, at risikoen for at blive snydt er mindre.

Når man anvender video, har man mulighed for at give brugerne mere information om et aktuelt emne eller et produkt. Indholdet i videoerne er der mange brugere, der tiltrækkes af. Det opfattes også ofte for brugere mindre anstrengende at se en video, frem for at læse en tekst. Det helt særlige ved videoer er dog, at du får mulighed for at appellere til brugernes følelser. Endnu en fordel ved videoerne er, at de kan komme frem på Google som særskilte videoer. Derudover er det muligt at dele videoerne på bl.a. Facebook.

Videoproduktion – hvordan kommer du igang?

Først og fremmest skal du have en ide til en video. Ideen er det første udgangspunkt, inden du kan få lavet en produktvideo, som fortæller alle fordelene ved dit produkt. Du kan med fordel lave en video, der er omkring 1-2 minutter. Det er vigtigt, at videoen ikke bliver for lang, så kunderne bliver utålmodige og hopper væk, inden videoen er færdig. Det kan nemlig være væsentligt, at kunderne får set hele videoen, for at de kender tilstrækkeligt til produktet.

Med en let forståelig video, kommer du langt. Det er vigtigt, at du ikke skræmmer kunderne med for mange detaljer. Produktets grundlæggende funktioner vil ofte være nok til at overbevise kunderne. Hvis du skal appellere til kunderne med videoen, er det en rigtigt god idé at vise produktet frem i hverdagssituationer, som kunderne kan sætte sig ind i. Subview kan hjælpe dig med at lave en rigtigt god produktvideo.

Hverdagssituationer i videoerne

Som nævnt ovenfor, er det altså en rigtigt god idé at præsentere sine produkter i hverdagssituationer, som kunderne kan relatere til. Det kan f.eks. være en varebil fra et bestemt mærke. I videoen ser man en erhvervsdrivende fortælle om varebilen og køre rundt i varebilen ifm. med arbejdet. I baggrunden ligger noget musik, der sætter en bestemt stemning. Videoen appellerer til de potentielle kunder, der er. Nemlig personer, der ejer et firma, eller som står for indkøb af varebiler til firmaet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *