Posted in Inspiration

3 tips til indretningen af din studiebolig i København

3 tips til indretningen af din studiebolig i København Posted on august 1, 2020Leave a comment

Hvis du skal studere i København og har fået fingrene i en bolig, er den sandsynligvis ikke særlig stor. Det er derfor vigtigt, at du overvejer, hvordan du indretter stedet, så du kan få mest muligt ud af dine kvadratmeter. Du får derfor 3 tips til, hvordan du kan indrette en lille studiebolig i København.

1.     Plads til en sofa?

Hvad end du bor i en 1-værelses eller 2-værelses, er det faktisk ikke sikkert, at der er plads til en sofa. Det kan være problematisk, da de fleste er vant til at have en sofa, hvor du kan koble af efter en lang dag. Der findes dog løsninger, som kan give dig plads til en sofa, selv i det mindste værelse. Du har sikkert hørt om en sovesofa, og du har måske endda haft en, da du var yngre, og det var moderne. Lad dig ikke skræmme væk af tanken om din gamle sovesofa. Der findes meget smartere og mere komfortable modeller i dag, som kan sikre dig et værelse, hvor du både har mulighed for sofa og seng.

2.     Alternativ opbevaring

Når du bor i en mindre bolig, er der umiddelbart ikke meget plads til opbevaring. Her er du derfor nødt til at være kreativ og tænke lidt ud af boksen. Der findes mange alternative løsninger til opbevaring, som måske fungerer for dig. Er der for eksempel højt til loftet, kan du udnytte den plads deroppe med hylder eller lignende.

3.     Et sammenklappeligt spisebord

Hvis du gerne vil have plads til et bord, hvor du kan spise og lave lektier, er det oplagt med et sammenklappeligt bord. Det sparer dig for rigtig meget plads, fordi du kan slå det ned, når du ikke bruger det. På den måde virker rummet meget større og mere åbent, fordi der ikke står et bord og fylder hele tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *