Rundt i Kbh.

Sådan kommer du rundt i København

Rundt i København

Man kan komme rundt omkring i København på flere forskellige måder. Her er en liste over vores absolut yndlings måder at komme fra det ene sted til det andet i København meget hurtigt – uden at få sved på panden.

El løbehjul - VOI, Tier, Lime, Circ og Wind

VOI rabatkode

Skal du rundt i København eller i en af de andre store danske byer? Så kan du let tage og gøre brug af VOI løbehjul. Læs her hvordan du gør brug af VOI løbehjul samt en VOI rabatkode, som giver dig credits til din konto. Læs mere her.

Lime rabatkode

Vil du frem på gaden uden at have sved på din pande eller sidde i kø i den københavnske myldretrafik? Så hop på et Lime løbehjul. Med denne rabatkode, får du gratis oplåsning af et Lime løbehjul. Læs mere her om hvordan du gør.

Tier rabatkode

Har du prøvet Tier løbehjul? Nej? Så læs med her. Her får du tips og tricks til hvordan du kan køre på dem – og få en tur HELT gratis. Du skal bare gøre brug af rabatkoden som du også bliver guidet igennem til at kunne bruge lige her.

Flere følger…

Vi er i gang med at få rabatkoder til flere af de andre udbydere på markedet.

Parkering

ParkMan rabatkode

Med ParkMan kan du parkere de steder hvor ParkMan bruges – også i byer udenfor København. Med denne rabatkode, som er den største du kan få til parkering, får du 100 kr, som du skal bruge indenfor 89 dage. Læs mere her.

EasyPark rabatkode

EasyPark er en af de største parkeringsapps. På korte parkeringer er det en af de billigste parkeringsapps, men hvis du skal parkere flere timer, så er easypark en af dyreste parkerings apps. Læs mere her!

Lej en bil

Kommer snart

Det har aldrig været lettere at leje en bil. Lige nu kan man leje biler hos DriveNow, Green Mobility og mange flere gennem apps på telefonen. Vi er i gang med at indhente rabatkoder hos dem, så du kan få køretid gratis.