Temaoversigt

På denne side kan du finde forskellige oversigtsartikler omkring alle mulige temaer, der vedrører København. Det kan være alt fra børnevenlige aktiviteter til forskellige rabatordninger, som du kan gøre brug af i Hovedstaden.

Temaartikler

Børneaktiviteter og steder – Her kan du finde legepladser i hele København. For eksempel kan du læse om Skydebanens legeplads på Vesterbro, Bredegrunds legeplads på Amager og Blegdamsremisens indendørslegeplads på Østerbro. Der er også masser af andre aktiviteter og steder for børn som Ruinerne under Christiansborg og hyggelige og sjove julemarkeder i København, hvor dine børn kan opleve byen på en dejlig anderledes måde.

Det kulinariske København – Her får du artikler over forskellige køkkener blandt de københavnske restauranter, såvel som inspiration til øl-barer og en vurdering af hvor du får den bedste flæskestegssandvich i København. Det er dog ikke kun kødspisere, der kan finde spændende steder at spise i København, der er også en bunke rigtige gode steder, hvor du kan spise vegansk mad i København.

Rabatkoder – Her finder du en oversigt over rabatkoder, som du kan anvende i København. Det kan godt være du også kan bruge disse koder i andre dele af Danmark, men udgangspunktet er at de kan bruges i København. Nogle af de rabatkoder, som du kan finde her er rabatkoder til løbehjul fra mærker som Voi, Tier og Lime. Du kan også finde rabatkoder til parkering som ParkMan og meget andet.

Denne side vokser løbende som vi får flere temaoversigter ind! Det kan du læse meget mere om til den tid!