Posted in Inspiration

4 råd til at finde dine perfekte briller

4 råd til at finde dine perfekte briller Posted on april 25, 2024Leave a comment

At finde de perfekte briller handler ikke kun om at korrigere dit syn. Briller skal nemlig også passe til din stil og din hverdag. Det kan være en uoverskuelig opgave at finde de rette briller, men med disse 4 råd kan det blive nemmere at tage beslutningen:

1. Vælg briller, der passer til din ansigtsfacon
En vigtig overvejelse er at vælge et brillestel, som komplimenterer din ansigtsfacon. At finde briller, der komplimenterer og balancerer dine ansigtstræk, kan være nøglen. For eksempel vil skarpe linjer i et firkantet ansigt blive blødt op af brille i runde og ovale faconer, mens firkantede eller geometriske briller passer bedre til dig med en rund ansigtsfacon. Men husk at dette kun er generelle anbefalinger baseret på ansigtsfaconer. Det vigtigste er, at dit brillestel passer til din personlige stil.

2. Vælg briller, der passer til din livsstil
Det er vigtigt at vælge briller, der passer til din livsstil og dagligdag – og derfor kan det være en god idé at overveje, hvilke situationer du kommer til at bruge dine briller i. Tilbringer du mange timer foran computerskærmen, kan det være en god idé med en computerbrille. Læser du meget eller udfører præcisionsarbejde, kan en læsebrille være den rette løsning for dig. Er du ofte fysisk aktiv og deltager i sport, bør du gå efter robuste og fleksible briller – eller en kombination af briller og kontaktlinser.

3. Prioritér komfort
De bedste briller er dem, du faktisk vil bruge. Derfor bør du ikke gå på kompromis med komforten. Vælg briller, der føles lette og behagelige at have på. Brillerne bør ikke stramme over næsen eller bag ørene. En dygtig optiker kan justere de fleste briller, så de sidder perfekt på dig.

4. Vær ikke bange for at prøve noget nyt!
Selvom du måske har en idé om, hvilken brillestil der passer dig bedst, kan du blive overrasket. Måske komplimenterer briller med stor volumen dig bedre, end du forventede. Måske føles briller med næsepuder mest behagelige at have på. Giv dig god tid og vær åben for at afprøve forskellige brillestile og faconer, så du finder den helt perfekte brille.

Hos Nyt Syn får du hjælp og rådgivning af uddannede optikere, så du er sikker på at få din optimale brille med hjem. Book tid online til en gratis synstest og få personlig vejledning.

Nyt Syn er en dansk frivillig optikerkæde med 65 butikker fordelt over hele landet. Nyt Syn har etableret et tæt partnerskab med den internationale glasleverandør ZEISS. Nyt Syn har skabt et brand, der står for faglighed, passion og høj kvalitet. Læs mere her: www.nytsyn.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *