Posted in Kultur

Badminton for nybegyndere 

Badminton for nybegyndere  Posted on marts 29, 2022Leave a comment

Badminton er en populær sportsgren, og nogle af Danmarks bedste sportsudøvere findes faktisk blandt de danske badmintonspillere. Måske spiller alle dine venner badminton, eller måske trænger du bare til at prøve noget nyt? Badminton er på ingen måder raketvidenskab, og kan mestres af selv de mest uerfarne. Har du længe gået og tænkt på at melde dig ind i en badmintonklub, kan du her læse mere om, hvordan du får styr på udstyret og de grundlæggende spilleregler.  

Sportsgrenen, badminton, er både god for krop og sjæl. Når man spiller Badminton stiger pulsen og intensiteten i takt med dit engagement, og det kan faktisk være ganske svært at holde sig tilbage, når fjerbolden flyver. Derudover er det en pragtfuld sport, som kan spilles af alle og dermed også blandt venner. Ja, der er faktisk ingen undskyldninger for ikke at komme i gang med det samme! 

En simpel, enkel og sjov sportsgren 

Når der skal spilles Badminton, er det eneste du har brug for: et par gode, slidstærke indendørs træningssko. Adidas laver nogle forrygende til indendørsbrug, og du behøver nødvendigvis at erhverve dig et sæt sko, som er designet til selve sportsgrenen.  

Derudover har du selvfølgelig brug for tøj, som du kan bevæge dig frit i og vigtigst af alt en ketcher, selvfølgelig. Til spillet bruger man små fjerbolde, og slår du hårdt, kan fjerbolden godt gå hen og drysse. Derfor er det alting en god ide at anskaffe sig mere end én bold, inden du bevæger dig ud på banen.  

Badmintonregler: Sådan spiller du 

Badminton ligner lidt andre boldspil, som kræver en ketcher. Men er du forhenværende, selvudnævnt mester i tennis, vil du hurtigt finde ud af, at der nu alligevel er langt imellem de to sportsgrene. I Badminton kan du spille single, 1 mod 1, double, 2 mod 2 eller trible, 3 mod 3.  

Når spillets igangsættes, starter den ene part med at serve. Den som server, skal placere sine fødder bag 3-meter markøren. Serven sættes i gang ved, at bolden slås i en opadgående retning, indenfor baneområdet. Den der vinder serven, server i den næste duel. Det er tilladt at serve til hele modstanderens baneområde, men bolden må ikke overskride 2-meterlinjen.  

Mød nye bekendtskaber på banen 

Ganske nemt er det altså at komme i gang med at spille Badminton – så hvad venter du på? Reglerne vedrørende point og banens udformning må du dog selv kigge nærmere på, ellers er det helt sikkert, at de andre spillere gerne vil hjælpe dig med at forstå pointsystemet.  

Til Badminton kan man ligeledes møde mange søde og rare mennesker, og er du fra Midtjylland, kan du sandsynligvis få sex i Herning, med hvem du efterfølgende kan lokke med ud og spille badminton. Møder du en fremtidig partner til badmintontræningen kan I også overveje at prøve webcamsex – det giver parforholdet krydderi og ny kulør.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *