Posted in Amager Børn

Bredegrund legeplads

Bredegrund legeplads Posted on december 6, 2017Leave a comment

Bredegrund legeplads er en legeplads på Amager, som er bemandet i dagtimerne. Her er det muligt at lege på den særlige byggelegeplads, mens den traditionelle legeplads har åbent hele døgnet. I åbningstiden kan der lånes alt fra byggeklodser til Moon Cars. Legepladsen er bemandet på hverdage hele året fra kl. 9 til 16.

Har du lidt større børn og bor du i nærheden af Bredegrund legeplads på Amager, er netop denne legeplads det perfekte sted at sende ungerne hen. Især hvis der er tale om lidt større børn. For mange af aktiviteterne kræver nemlig, at børnene har fået lidt alder.

Bredegrund bemandede legeplads

Bredegrund er bemandet i hverdagen og har en dejlig stor byggelegeplads med et kæmpestort skib, hængebro og svævebane. Der er også en klatremur, ligesom der er et særligt område afsat til vandleg om sommeren. Endelig er der flere forskellige broer og andre spændende muligheder for at udfolde sig fysisk på byggelegepladsen.

Legepladsens bemanding består af pædagogisk uddannet personale, der holder øje med børnene samt arrangerer forskellige aktiviteter alt efter vejret. Samtidig administrerer de også udlånet af:

  • Go Carts
  • Moon Cars
  • Stylter
  • Kæpheste
  • Stangtennis
  • Byggeklodser

Den asfalterede legeplads indbyder endvidere til, at børnene kan tage egne rulleskøjter, segboards eller løbehjul med, naturligvis under forudsætning af, at de benytter korrekt beskyttelsesudstyr.

Den bemandede del af legepladsen har også toiletfaciliteter med pusleplads. Bemærk endvidere, at legepladsen Bredegrund har søndagsåbent i sommerhalvåret.

Bredegrund legeplads efter lukketid

Når legepladsen Bredegrund ikke er bemandet, er byggelegepladsen lukket. Til gengæld kan alle legepladsens almindelige legeredskaber anvendes hele døgnet. Her er der både gynger og sandkasse, samt:

  • Tennisbane
  • Badmintonbane
  • Soppesø med skibe

Så selv uden for normal åbningstid er der masser, børnene kan tage sig til.

Åbningstider:

1/1 → 29/2

man-fre:           09:00 – 16:00

lør-søn:             Lukket

1/3 → 30/4

man-fre:           09:00 – 17:00

lør-søn:             Lukket

1/5 → 31/10

man-fre:           09:00 – 18:00

lørdag:               Lukket

søndag:             10:00 – 16:00

1/11 → 31/12

man-fre:           09:00 – 16:00

lør-søn:             Lukket

Adresse:

Bredegrund bemandede legeplads

Bredegrund 8

2300 København S

Telefon: 32 59 81 86

Hjemmeside: https://www.facebook.com/Bredegrund/

 

Læs også om Remiseparken med Bondegården og byggelegepladsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *