Posted in Andet

De 5 bedste steder at tage på date i København

De 5 bedste steder at tage på date i København Posted on maj 12, 2020Leave a comment

Sponsoreret

Søger du inspiration til steder at tage på date i København, er der masser at hente her i artiklen, hvor vi giver vores bud på de 5 bedste steder at tage på date i København.

Uanset om det er den første, tredje, fjerde eller måske syvogtyvende date du skal på, er der god grund til at gøre noget særligt ud af den. Selve daten er naturligvis ikke afgørende for, om dig og din date finder magien og ender med at blive gift og få børn og hus sammen, men en god date kan hjælpe det hele lidt på vej og sørge for, at I for alvor får øjnene op for hinanden.

For nogle handler dating blot om at mødes til en kop kaffe, men vi mener, at der skal lidt mere til, hvis dagen for alvor skal blive uforglemmelig. Her er vores 5 anbefalinger af steder, hvor du kan tage på date i København.

Botanisk have

Det er lidt en kliche at gå en tur, og selvom det ikke lyder super spændende, kan en gåtur som date faktisk være rigtig god.

Når man bevæger sig hjælper det med at holde hjernen i gang, ligesom der vil være nyt at kigge på undervejs. Begge dele bidrager til, at det bliver nemmere for jer at holde samtalen i gang.

Køb en kaffe to-go og drik den imens I lærer hinanden at kende i de skønne omgivelser i Botanisk Have. Det er naturligvis en fordel, hvis vejret er godt, men der er også mulighed for at rykke tæt sammen under en paraply, hvis det øser ned.

Dyrehaven

Vi bliver i naturen lidt endnu, for vores næste anbefaling er Dyrehaven, hvor I kan gå en dejlig tur, imens I betragter de mange vilde hjorte, som holder til i skoven.

Hvis der virkelig skal skrues op for romantikken, kan I droppe gåturen og i stedet lade jeg transportere rundt i en hestevogn.

Escape Room

Escape Rooms er yderst populære i øjeblikket, men har du ikke før prøvet at finde ud af et, kan det måske virke lidt underligt, at det skulle være sjovt. Vi kan med det samme afsløre, at der er god grund til populariteten.

I et Escape Room skal et hold af to eller flere personer på tid forsøge at slippe ud af et aflåst rum ved at gøre brug af deres kløgt og intellekt.

Dette er en sjov og anderledes form for date, hvor I har god mulighed for at se nye sider af hinanden, ligesom der formentlig vil være masser at tale om efterfølgende – hvis I altså slipper ud…

Copen Hill

Er det vigtigt for dig, at du kan tage din (måske) kommende partner med på den årlige skiferie, kan du teste hans eller hendes evner på et par brædder af, uden I behøver tage den lange tur til Alperne.

På Copen Hill kan I stå på ski nedad den kunstige skibakke, som er placeret ovenpå et forbrændingsanlæg. Der er god mulighed for at grine og have det sjovt. Det er desuden altid godt at være aktive på en date, og er det også en smule farligt, gør det faktisk noget godt for en eventuel kommende forelskelse. 

Skattejagt

For de fleste er skattejagt noget der hører til børnefødselsdage eller fortællinger om pirater, men den moderne form for skattejagt, Geocaching, kræver hverken at du er under 12 eller har træben og klap for øjet.

For at gå på skattejagt skal du hente Geocaching-appen til din smartphone, hvorefter du får adgang til et kort med massevis af små skatte, som befinder sig i både byen og naturen. I kommer til at gå en del og får dermed mulighed for at tale sammen, ligesom I har en fælles aktivitet, som gør det nemmere at holde samtalen i gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *