Posted in Kultur Restauranter

De bedste burgere i København

De bedste burgere i København Posted on december 20, 2018Leave a comment

Er du i tvivl om, hvor du skal gå hen for at få en god burger i København? Fortvivl ikke, herunder finder du en oversigt over nogle af de absolut bedste burgersteder i København.

Trænger du til en rigtig god burger? En med gode råvarer, hvor det er tydeligt, at der ligger en helt anden kreativitet bag, end den du finder hos de klassiske fastfoodkæder og pizzeriaer? Så er det denne guide, som du har brug for.

Her kommer vi ind på nogle af de steder, hvor du finder de absolut bedste burgere i hovedstaden. Hvor både det lækre kød, kvalitetsgrøntsagerne og ikke mindst en stor portion fantasi er på menukortet.

Cock’s & Cows

Cock’s & Cows har efterhånden en række restauranter rundt om i København, blandt andet på Ravnsborggade 14, Amagerbrogade 37 og i Tivoli Food Hall. Deres fokus er på burgere i en rigtig god kvalitet. Det handler ikke bare om smagen, men også om dyrevelfærd. Derfor kommer alle deres bøffer fra landmænd, der er godkendt af Dyrenes Beskyttelse. Grøntsagerne kommer fra Aarstiderne, og deres is bliver leveret af Hansen is. Se om du kan få 1/3 skåret af prisen hos Earlybird.

Jagger

Jagger kalder deres burgere for No-nonsense burgere. Der er fokus på det gode kød, der er hovedingrediensen i burgerne. Det kommer fra Nordjysk Naturkød, hvor alle dyrene får lov at gå ude på græs. Alle deres opskrifter er unikke, så du vil få en anderledes smagsoplevelse end på andre burgerrestauranter.

De har fem restauranter i København blandt andet på Nørrebrogade 114, Istedgade 62 og Falkoner Alle 84. Det er ikke muligt at bestille bord på deres restauranter, men det er muligt at bestille take away.

Gasoline Grill

Gasoline Grill blev i 2017 kåret af Bloomberg som en af de 27 bedste i verden til at tilberede burgere. Alle deres burgere bliver lavet med økologisk kød og er meget simple i deres udformning med få, men lækre ingredienser. Bøfferne bliver stegt efter den særlige smash-teknik, der giver en lækker sprød skorpe. Du kan blandt andet finde Gasoline Grill på Niels Hemmingsens Gade 20, Strandgade 95 og Vesterport Station.

MASH

MASH står for Modern American Steak House. Det er en dansk kæde, der har taget klassiske amerikanske retter som Ribeye og burgerere op. De gør det primært i steak, for eksempel japansk Kobe kød og dansk dry-aged kød. Der har dog også sneget sig et par burgere ind på menukortet. Det er henholdsvis en vegetarburger og en burger med bøf, bacon og ost. Begge bliver serveret med chilifries.

Kæden er i dag international, men i København kan du finde den på Bredgade 20, i Københavns Lufthavn og på Gammelkongevej 116.

Sliders

Er du typen, der ikke kan bestemme dig, er Sliders den rette burgerrestaurant for dig. Der får du serveret miniburgere, hvilket gør det muligt for dig at vælge nogle flere. Et Slider-meal består af tre burgere, pomfritter og en sovs, men det er helt op til dig, hvor mange af de små burgere, du vil prøve. Du kan nemlig også købe dem hver for sig.

Kokkene bag Sliders lægger vægt på at blive ved med at udfordre sig selv med nye smage og nye måder at tilberede på. Du kan derfor i øjeblikket finde burgere med kimchi, rødvinsbraiseret bøf eller jalapeños-creme og balsamico braiserede jordbær. Du finder Sliders på Nørrebrogade 1 og Enghave Plads 4.

Halifax

Halifax er en klassiker blandt restauranter, der fremstiller burgere, der er noget lidt udover det sædvanlige. Den gode burger, de gode råvarer og den gode oplevelse har altid været i centrum. Du kan finde en lang række forskellige former for burgere. De fleste har tema efter en by. Det kan være Zihuatanejo med guacamole, jalapeños og tomatsalsa, Liverpool med spejlæg, karamelliserede løg og Brooklynsovs eller Nakskov med ristede løg, syltede rødbeder og remoulade.

Du kan blandt andet finde Halifax på Frederiksborggade 35, Skolegade 9 og Trianglen 1.

The Bronx Burger Bar

Hos The Bronx Burger Bar er de gået all in på at give dig en oplevelse, som var du i USA. Deres burgere er alle inspireret af dem, som du ville finde på en klassisk amerikansk burgerrestaurant. Det er for eksempel en burger med ost og bacon og en, hvor bøffen er marineret i den ikoniske Jack Daniels Barbequesovs. Bare for at understrege det amerikanske har de selvfølgelig også en Meat Feast burger med to bøffer, bacon og onion rings. Din burger kan du selvfølgelig skylle ned med masser af cola eller amerikansk øl.

The Bronx Burger Bar har to restauranter i København på Godthåbsvej 30 og Vandkunsten 1.

Haché Gourmet Burgers

Ideen bag Haché Gourmet Burgers er, at det skal smage som, hvis en række gourmeter satte sig sammen for at udtænke verdens bedste burger. Deres boller bliver hver morgen bagt i Torvehallerne og leveret til restauranten, alt kødet er fra Danmark, mens kyllingerne er fra Frankrig. Dressingerne er alle hjemmelavede og bliver tilberedt i restaurantens køkken.

Der er indtil videre kun en restaurant, der ligger på Rømersgade 20.

Vesterbros Originale Burgerrestaurant

Hos Vesterbros Originale Burgerrestaurant er deres mission at fremstille byens bedste burgere. De bliver alle tilberedt, så den klassiske burger får et tvist. Det er for eksempel Den Stærke med chili-relish, chili-mayo og avokado og Den Skarpe med Blue Cheese, Pecorino og chili-cheddar.

Udover et stort udvalg af burgere finder du også et stort udvalg af pomfritter. Det er for eksempel salt and vinegar fries, hvidløgsfritter og urtefritter.

Restauranten ligger på Istedgade 34. Vil du hellere spise burger på Østerbro, kan du tage på Østerbros Originale Burgerrestaurant. Den ligger på Østerbrogade 74 og har præcis samme koncept.

Tommis Burger Joint

Burgerkæden har oprindeligt islandske rødder, men har i dag restauranter i flere andre lande. Heriblandt i Kødbyen i København. Burgerne er simple, men velsmagende – så velsmagende, at McDonalds vendte om, da de fandt ud af, at Tommis Burger Joint sad solidt på markedet i Island.

Du kan vælge kun at købe en burger eller at købe den som en del af en menu med pomfritter og sodavand til. Hvis du skal ud at spise med hele familien, kan I vælge en familiemenu, hvor I får to voksenburgere, to børneburgere, fire gange pomfritter, fire sodavand og to dips.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *