Posted in Andet

Derfor er det smart at leje en bartender

Derfor er det smart at leje en bartender Posted on juni 19, 2020Leave a comment

Hvorfor bruger vi penge på at gå på Restaurant? Eller hvorfor bruger vi penge på mærkevare m.m.?

Dansker er og bliver kvalitetsbevidste og kombineret med et gastronomisk marked, som er i høj efterspørgsel, er det præcist den en professional bartendere kan levere.

Han/hun giver den ekstraordinære oplevelse til jer og jeres gæster.  Vil man gerne undgå at gæsterne selv skal stå og blande og man samtidig ønsker at levere en oplevelse ud over det sædvanlige, så er en prof. Bartender en helt oplagt mulighed.

Yderligere så ved en prof. Bartendere også præcist, hvordan en cocktail skal smage og kender de rigtige blandingsforhold, så man både kommer i det sure, søde, tørre og smagfulde segment. Samtidig kan en bartender også inspirere og involvere gæsterne på en helt anden måde.

Hvor tid har man ikke prøvet at være til fest, bryllup, firma arrangement m.m. hvor der altid er en person som påtager sig rollen I at hente drinks og selv lave dem. Ofte med det resultat at man stort set ikke kan drikke den, fordi den er alt for stærk. Selv en Gin & Tonic, kan blive udrikkelig, og i dag tilbyder vi i Bar-mobil.dk også en unik gin oplevelse. Gin er ikke bare Gin, og Gin & Tonic er ikke bare en Gin & Tonic, den kan laves på et hav af forskellige måde og forskellige tonic, og tonic er her et vigtigt element, hvor vi gerne vil udfordre jer til at en gin smagning, hvor I og jeres gæster vil opleve hvor stor en forskel der er på Gin & Tonic.

Derudover så kan en bartendere og sammensætte de rigtige ingredienser og i de rigtige mængder, så alle cocktails er afbalanceret, som er vigtigt i alle cocktails også Mojito.

Alt dette er vores professionelle og engageret personale med til at levere til jer og jeres gæster. Så hvis I ønsker at give jeres gæster en unik og anderledes oplevelse, hvor service og kvalitet er i højsædet, så prøve Bar-mobil.dk hvor vores bartendere er garant for en formidabel oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *