Posted in Blandet

Det moderne menneske bruger tablets eller iPads

Det moderne menneske bruger tablets eller iPads Posted on januar 20, 2021Leave a comment

Siden den første tablet, som var en iPad, så dagens lys i 2010, har tablets været fast inventar i de fleste danske hjem. Og det med god grund. En tablet kan bruges til stort set alt. Alt fra børnenes spil, til net shopping eller endda arbejde eller skolearbejde. Følg med og bliv klogere på tablets og iPad og hvad de kan bruges til. Chefredaktør på mobil.nu siger meget rigtigt: “Streamingtjenester og spil har pustet nyt liv i tablets og iPads og her på redaktionen bringer vi de seneste nyheder om de populære tablets og iPads”, Steen Jørgensen, Chefredaktør på Mobil.nu.

Læs, lyt og surf på din tablet eller iPad

I dag er en bog ikke det samme som førhen. I dag kan du læse en bog ved hjælp af din tablet eller mobil. Der findes flere udbydere af E-bøger. De fleste er betalingstjenester, og koster et bestemt abonnement hver måned. Men så har du til gengæld adgang til alverdens bøger. Der er bøger både til børn, unge og voksne. Bøger i alle genre. De fleste tilbyder også bøgerne læst op som lydbøger, hvilket er genialt, når man gør rent, kører bil eller beskæftiger sig med andet. Mange foretrækker også en tablet eller iPad når de surfer på internettet. Mange elsker at shoppe eller Google direkte fra deres tablet. Følg med i nyheder & seneste nyt om tablets & iPads, så du altid er opdateret.

iPad og tablet som arbejdsredskab

Mange vælger i disse tider at bruge deres tablet som online redskab når de arbejder. Måske skal de holde et møde online, og har brug for at kunne bruge computeren. Så er det oplagt at koble på mødet fra en tablet og have computeren til fri afbenyttelse under mødet. Måske har du et barn, der modtager online undervisning i denne tid? Det kan være svært at skaffe enheder nok til alle i hjemmet, der skal arbejde eller modtage fjernundervisning. Her er det oplagt at lade dit barn bruge en tablet at koble på fra.

Spil, spil og spil

I dag er de tablets og iPads der er på markedet så gode, at de har en fin grafik, hvad spil angår. Der findes utrolig mange spil til tablets. Både spil til børn, unge og voksne. Her er det virkelig smart, at man kan tage sin enhed med sig på farten. Det er i hvert fald noget nemmere, end en computer. Mange vil også opdage, at grafikken er helt fin på en tablet. Det er også muligt at koble et head set til sin tablet, så man ikke forstyrrer andre med sit spil. Der findes også mange spil til børn. Der er spil til de allermindste, der er meget simple, og der er læringsspil til de lidt større børn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *