Posted in Begivenheder

Det sker i København i september 2018

Det sker i København i september 2018 Posted on september 3, 2018Leave a comment

September byder på arrangementer både inde og ude. Tag til historiefestivalen Golden Days, hvor de har fokus på historiens skæverter, til Drop In dåb på Vesterbro for både børn og voksne og Krebsegilde i Kødbyen.

Temperaturen er dalet en del i løbet af august, og mange af de events, der finder sted i København, er begyndt at trække inden

døre. Der er dog stadig masser at opleve i byen. Så tag en pause fra hverdagen, og kast dig ud i nogle af de mange oplevelser, som hovedstaden byder på i september. Vi har fundet et lille udvalg til dig her.

Golden Days

I en tid, hvor der er stort fokus på at være perfekt og ikke lave fejl, sætter historiefestivalen Golden Days fokus på de fejlskud og vildskud, der er blevet gjort gennem tiden. Det handler ikke om at udstille dem, men om hvad vi kan lære af dem.

Festivalen er både for børn og voksne. Der bliver for eksempel vist film, holdt foredrag og arrangeret byvandringer for de voksne. Børnene kan blandt andet deltage i en mysteriejagt i Rundetårn.

Golden Days løber af stablen 7. til 23. september på en lang række lokationer

rundt om i byen. Det er blandt andet på Cinemateket, Glyptoteket og Medicinsk Museion. Nogle arrangementer er gratis, andre koster penge. Læs mere på goldendays.dk.

Drop In dåb på Vesterbro

Til Drop In dåb i Kristkirken på Vesterbro kan du komme ind fra gaden og blive døbt 8. september fra 15-20. Det kræver ikke tilmelding og er åbent for alle.

Det kan være, at du snart skal være fadder og derfor skal være døbt og medlem af Folkekirken. Det kan også være, at du ikke fik døbt børnene, da de var små, men at du egentlig gerne vil det nu. Der er åbent for, at både voksne og børn kan blive døbt.

Læs mere om begivenheden på vesterbrosogn.dk

 

Krebsegilde i Kødbyen

Hvis du altid har drømt om at komme til et svensk krebsegilde, har du nu muligheden for at gøre det i Kødbyen på Vesterbro. Fredag den 14. september holder de et stort udendørs krebsegilde ved langborde, der bliver sat op foran Mesteren & Lærlingen.

Gildet starter præcis klokken 17, og du får serveret friske krebs, der er kogt i forskellige lækkerier, diverse dyppelse, brød og ikke mindst svensk Prästost, der er en tradition til sådanne gilder. Det samme er øl, snaps og vin i rigelige mængder selvfølgelig. Du behøver ikke at være bange for at spilde på dit tøj, da du kan få udveleveret en hagesmæk.

Læs mere på billetto.dk/en/e/fiskebarens-krebsegilde

CPH Pix

Efterårets mørke og regnvejr er en fantastisk mulighed for at krybe ind i biografernes mørke og nyde gode spillefilm fra ind- og udland. Filmfestivalen CPH Pix bliver afholdt fra 27. september til 10. oktober og byder på masser af spillefilm, foredrag, events og arrangementer, der alle kredser om film og filmens verden.

Se hele det omfattende program på www.cphpix.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *