Posted in Restauranter

Dette kan vi glæde os til igen, når restriktionerne bliver hævet

Dette kan vi glæde os til igen, når restriktionerne bliver hævet Posted on januar 25, 2021Leave a comment

Vi lever lige nu et i samfund, hvor der er lukket ned for rigtige mange de aktiviteter, som rigtig mange holder af. Vi lever også i en tid, hvor man efterhånden er vant til at altid at have et mundbind klar i lommen. Heldigvis er vaccinen fundet, men der går noget tid, før alle kan få den. Glæd dig til at tage på restaurant Roskilde, i biografen og på shoppetur. Her kan du læse om alt det, du kan glæde dig til at opleve, når corona en dag bliver en del af vores fortid.

Ikke mere mundbind!

Der er sikkert rigtig mange, der glæder sig til, at man ikke længere skal bære mundbind forskellige steder. I den forbindelse er der også mange, der har oplevet, at deres hud har haft det slemt inde under masken. Der er sågar kommet et nyt begreb til overfladen: Masqune – en sammentrækning af de engelske ord masque og acne. Når vi har mundbind på, så danner vi nemlig en masse varme inde under det – det har du måske selv lagt mærke til. Det kan betyde, at porerne bliver lukket op og er derfor mere modtagelige over for skidt og snavs. Man kan selvfølgelig selv gøre noget for at undgå, det sker. Man kan vælge at bære et faceshield – men det kan også for mange virke for voldsomt. Ikke desto mindre er det bedre for miljøet, fordi det er et produkt, man kan genanvende. Halvt inde i 2021 er vi forhåbentligt forbi det hele, og så kan vi igen smile til hinanden – med andet end øjnene.

Vi kan tage på restaurant i Roskilde og resten af landet

Restaurantbranchen har været slemt udsat i coronatiderne – og det er enormt synd for de mange virksomheder, der har måttet dreje nøglen rundt til deres livsværk. Forhåbentlig er der også mange, der er kommet godt igennem takket være de hjælpepakker, regeringen valgte at lave. Men det har også været hårdt for dem, der holder rigtig meget af at tage på restaurant. Her styrkes sociale relationer, og der dannes nye gode minder. Forhåbentlig kan vi snart komme på restaurant rundt omkring i landet igen, uanset om man vil på en restaurant i Roskilde, Aarhus eller Odense.

Vi kan tage på natklub!

Man ved måske ikke, hvor meget man har holdt af muligheden for at tage på natklub, før man ikke har kunnet gøre det længere. Men der er nu noget ved at være et sted, hvor man kan smide alle (næsten!) hæmninger og give den fuld gas. Det er desværre bare alt andet end coronavenligt. Men når vi alle, i hvert fald dem der gerne vil have den, har fået vaccinen, så kan dansegulvet blive lukket op igen. Det har været en lang og hård tur med corona, og det er desværre ikke slut endnu. Man lad os glæde os til det, der kommer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *