Posted in Andet

Disse indretningstrends hitter hos københavnerne

Disse indretningstrends hitter hos københavnerne Posted on september 4, 2021Leave a comment

Rummelig stue

Københavnerne bor – grundet høje boligpriser – gennemsnitligt på mindre plads end de fleste andre danskere, men det betyder ikke, at der bliver gået på kompromis med boligindretningen. Københavnerne er generelt rigtig gode til at få en masse ud af få kvadratmeter, og så er der desuden nogle interessante indretningstrends der hitter hos de københavnske boligejere (og -lejere). Mere om dette i artiklen.

#1 Meningsfulde plakater

De fleste danskere gør brug af plakater i deres indretning, og her er københavnerne selvfølgelig ikke meget anderledes.

Plakaterne i de københavnske hjem er dog i høj grad domineret af meningsfulde plakater med citater. Det er typisk citater, der omhandler livet på en eller anden måde. Det kan være citater, der minder en om, at man skal nyde livet, eller at man skal behandle andre mennesker, som man gerne selv vil behandles. Det lyder måske lidt kliché, men ikke desto mindre hitter sådanne plakater i stor stil. Det kan Dear Sam, der forhandler plakater i alle stilarter, helt sikkert bekræfte.

Vil du spare penge på smukke, hyggelige og sjove plakater? Så brug rabatkoden DSKS35 og få 35 % rabat på hele forhandlerens plakatudvalg. Rabatkoden gælder indtil d. 10. september.

#2 Skabssenge

Når man lever på lidt plads, som mange københavnere gør, så er det nødvendigt at tænke i kreative løsninger. En kreativ løsning kan f.eks. være at skifte den store og pladskrævende seng ud med en skabsseng. En skabsseng fylder langt mindre, når den ikke er i brug, og på den måde kan man frigøre en masse gulvplads, som man kan bruge til noget andet, eksempelvis fitness, om dagen.

Er du ikke så vild med skabssenge, men kunne du godt tænke dig en mere praktisk sengeløsning, så kan du i stedet overveje at købe en sovesofa. Så får du både seng og sofa i ét og samme møbel. Smart, ikke?

#3 Tørrede blomster

Skal du være med på indretningsmoden anno 2021, så er du nødt til at få skaffet dig nogle tørrede blomster. Det er nemlig en af årets helt store indretningstrends – også i det københavnske. Disse særlige blomster kan ikke kun købes hos de fleste blomsterforretninger, men også på mange webshops. Modsat almindelige blomster, som typisk ikke holder sig pæne i meget længere tid end en uge eller to, så har tørrede blomster som regel en levetid på adskillige år. Er du derfor også træt af at se dine blomster visne en efter en, så køb da tørrede blomster.

#4 Vinreol af træ

Elsker du vin? Og synes du godt om at bruge træ i indretningen? I så fald kan det ikke gå for hurtigt med at få købt en vinreol af træ. Du kan evt. købe en vinhylde, der kan hænges på væggen, hvis du ikke har plads til at have en stor vinreol stående.

Er det vigtigt for dig, at din vin bliver opbevaret ved den helt rigtige temperatur, så er der selvfølgelig også mulighed for at købe et vinkøleskab. Sådanne køleskabe fylder dog også en del.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *