Posted in Hele København Parkering

EasyPark rabatkode

EasyPark rabatkode Posted on november 2, 2019Leave a comment

easypark rabatkode

EasyPark rabatkode – En af de største parkeringsapps i København er EasyPark. EasyPark er på helt korte parkeringer den billigste parkeringsapp, men hvis du parkerer i længere tid, så er det faktisk den dyreste. Sådan lød analysen af FDM i december 2018. Det gælder formodentligt stadigvæk!

EasyPark rabatkode giver 30 kroner

Nedenfor kan du finde din EasyPark rabatkode

KLIK HER FOR RABATKODE

Du skal blot indtaste denne kode i din EasyPark App.

ParkMan giver 100 kroner i rabatkode

Vær i øvrigt opmærksom på du kan få en ParkMan rabatkode på 100 kroner. ParkMan er lige som EasyPark en app til telefonen og de findes stort set alle de steder hvor EasyPark også er. I hvert fald de steder, som jeg har besøgt. Du kan følge linket ovenfor eller du kan bare downloade ParkMan appen og indtaste kampagnekoden: 2T33LJ

Ofte stillede spørgsmål

Nedenfor er en række af de spørgsmål vi ofte modtager. Det kan jo være du har lignende bekymringer. Så tag lige hurtigt og skim nedenstående hurtigt igennem og se om da kan bruge noget af det!

Kan denne EasyPark rabatkode anvendes i andre byer en København?

Ja det kan den godt! Uanset om du skal parkere i Odense, Århus, Aalborg eller andre byer, så kan denne EasyPark rabatkode anvendes. Det eneste du skal være opmærksom på er om EasyPark er noteret på parkeringsautomaten.

Kan flere personer bruge denne rabatkode til EasyPark?

Ja vi har checket og det er helt fint, at flere bruger denne rabatkode! Så endelig giv den til dine venner og veninder og familie. De vil også modtage 30 kroner til parkering med appen EasyPark, hvis de bruger denne promo-code!

Kan jeg kun bruge den hvis jeg lige har installeret EasyPark?

Både ja og nej. Det er ikke installationen, der gør om du kan bruge rabatkoden, men om du har sat en bruger op og har anvendt den før! Hvis du har anvendt en rabatkode til EasyPark tidligere, så kan du ikke bruge den her! Desværre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.