Posted in Andet Hele København København K Nyheder

Få det smukkeste, holdbare og elegante gulv

Få det smukkeste, holdbare og elegante gulv Posted on august 22, 2022Leave a comment

Er du lige flyttet i nyt hjem – nyt som gammel, så kan det være en idé at overveje gulvet, og hvorvidt det muligvis kunne trænge til en opfriskning. Der findes derudover et hav af muligheder til et nyt gulv, i alt fra laminatgulv, plankegulv, fliser, sildebensgulv og parket og mange andre. 

En af de mest eksklusive valg til dit gulv er dog plankegulv eller sildebensparket, som har eksistret i mange år, og som ofte er speciallavet med godt håndværk og hvor der er blevet brugt materialer af rigtig god kvalitet. Sildebensgulv er et smukt flettet mønster, som ofte er lavet i eg, mahogni eller andre træsorter.

Med denne type gulv er du sikret høj kvalitet, som holder mange år frem. Det kan derfor være en rigtig god investering i din bolig, som derfor ikke kun er æstetisk smuk men også utrolig holdbar. Sildebensgulv er ofte en af de dyreste løsninger til nyt gulv, men på mange måder prisen værd.

Hvordan lægger man et sildebensgulv?

Det er et omfattende arbejde, at lægge denne form for gulv, da det ofte er håndlavet og special skåret til det specifikke gulv. Det er et parket gulv som lægges fint i et flettet mønster i huset eler lejligheden. Det er ofte i en robust og eksklusiv træsort, som er holdbar. 

Når dette gulv lægges tager det oftere længere tid end ved laminat eller fliser, da du sirligt lægger få brædder ad gangen. Man lægger ofte et sildebensgulv i retning af rummets primære lyskilde, altså lysindfaldet fra et vindue eller lignende.

Dette klassiske gulv går mange år tilbage og ses ofte i gamle herskabslejligheder. Det har førhen været en større luksus varer end det er den dag i dag, og derfor er de ofte at finde i de dyrere huse og lejligheder. 

Dette slidstærke gulv er velegnet til både familier med eller uden børn, da det er hårdfør og tager godt imod slitage fra børn. Det kan være en svær affære selv at lægge gulvet, og derfor anbefaler vi altid at du kontakter professionnelle, som kan montere gulvet for dig. 

Her findes der mange på markedet, og du kan derfor undersøge hvilket firma som passer bedst til dine behov og forventninger. Du kan blandt andet ser efter erfaring hos de forskellige. Deres erfaring fortæller noget om, deres håndtering af træet og hvordan de kender til materialet og hvordan træ opfører sig – da det er organisk.

Indret med det solide gulv

Sildebensgulv er især smukt i større rum, da det hæver looket i rummet. Det er dog ikke ensbetydende med at det ikke er passende i små rum, for det er det bestemt også. Det kommer blot bedst til sin ret i store rum, hvor man rigtig fornemmer det flettede mønster, og kan se det flotte træ falde pænt i lyset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *