Posted in Andet

Få en LEI-kode i dag

Få en LEI-kode i dag Posted on december 25, 2021Leave a comment

Måske tænker du: Hvad i alverden er en LEI-kode? LEI står for Legal Entity Identifyer. Det er en standardiseret kode, som man bruger til at identificere juridiske enheder, som handler med værdipapirer. Alle juridiske enheder, såsom virksomheder, organisationer, banker, forsikringsselskaber, skal have en LEI-kode. Før at din bank udfører handler af værdipapirer på vegne af dig, skal de have din LEI-kode. Hvis du har brug for en LEI-kode, vil din bank med stor sandsynlighed oplyse dig om dette. Når du bliver bedt om det, skal du bestille en LEI-kode, og det kan gøres via. én af de mange LEI-services, som er på markedet.

Hvad koster en LEI-kode?

Prisen på en LEI-kode kan varierer fra udbyder til udbyder. Hvis du er på jagt efter gode LEI-kode priser, så kan du gå til leiservice.dk. Her finder du en oversigt over prisen på LEI-kode registrering, LEI-kode flytning og fornyelse. Prisen dækker dine samlede omkostninger. Den dækker administration, GLEIF-gebyr og support. Du får altså adgang til kundeservice- og support, hvis der skulle komme spørgsmål eller tvivl i forbindelse med din LEI-kode. Du kan købe LEI-koder med forskellige varigheder. Når du køber en LEI-kode med flerårig varighed, så sker fornyelsen automatisk. Du undgår ekstra arbejde og får rabat.

Kan man stole på LEI?

Formålet med LEI er at lave et standardsystem, som kan bruges på tværs af forskellige nationer og markeder. Magten er samlet i tre forskellige enheder: ROC, GLEIF og LOU. Det er med henblik at sikre at LEI er både pålideligt og troværdigt. LEI-koder bærer på nøgleinformation, som muliggør en klar identifikation af virksomheder og andre juridiske enheder, som forhandler værdipapirer eller deltager i finansielle transaktioner. Fordelen ved LEI-systemet er, at al dataen ligger offentligt tilgængeligt i et globalt register. Det øger gennemsigtigheden betydeligt på det globale arbejdsmarked. Samtidig forhindrer det muligheden for hvidvask og andre former for pengemæssigt svindel. Det bliver også brugt til at justere finansielle faktorer i flere forskellige jurisdiktioner, som anvender LEI-systemet. Du opsøger en service til LEI-kode. Der findes mange på markedet, og de har forskellige priser. Det er for det meste ganske nemt. Du skal blot indtaste dit CVR-nummer, og så får du tilsendt din kode. Det tager for det meste ikke mere end et par timer, nogle gange et par dage afhængigt af hvilken service, som du anvender. Din LEI-kode skal typisk opdateret eller fornys én gang årligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *