Posted in Andet Hele København Nyheder

Få en velholdt have med en anlægsgartner

Få en velholdt have med en anlægsgartner Posted on august 22, 2022Leave a comment

Hvis du har en stor have eller en mindre have, men godt kunne bruge en dygtig anlægsgartner til at få styr på dine træer, buske og bede, så er der helt klart hjælp at hente.

Med en gartner kan få styr på din have, så den året rundt ser frisk og velholdt ud. Årstiden har selvfølgelig en del at sige i forhold til, hvordan planter, træer og blomster arter sig. Og derfor er det en god ide at have in mente, så du ikke blot forventer en blomstrende have året rundt.

Dog kan de skiftende årstider være grobund for endnu større gevinst i foråret og i sommermånederne, hvis din have bliver passet og plejet ordentligt. 

Samtidig byder de forskellige årstider på forskellige udtryk, der får din have variere i udseende, og det kan være spændende at gå en tur rundt i sin have og opleve se mange sanseindtryk, som en levende have kan give.

Med en gartner, der har forstand på, at få enhver have til at fremstå smuk og naturlig, vil det være en oplevelse af vandre rundt i haven året rundt. 

Selvom en have typisk vil være mest blomstrende og grøn i foråret og om sommeren, så kan efteråret uden tvivl også give en rigtig god oplevelse. 

Få mest muligt ud af din have

Hvis du eksempelvis har frugttræer, en urtehave eller måske dyrke noget jord i din have, er der ofte meget lækkert, du kan få fingrene i, når efteråret melder sig. 

Det kan være frugttræer som æbletræer, pærer- og blommetræer. Desuden kan andre træer, såsom hassel også være gode at få plantet i haven, hvis du er vild med hasselnødder. 

Efteråret byder hvert år på en masse fantastiske farver i nuacerne gul, orange og rød, når bladerne visner og falder af træerne. Dette ser både smukt ud og afgiver også en frisk duft, især når regnen og duggen er faldet. 

Der er hverken meget forråd at hente eller farver at kigge på, når vinteren først melder sig, og enhver have vil se lidt nøgen ud. Dog er synet af helt bare træer også fint at kigge på, og man ved jo, at bladene og fuglelivet er i vente, når først foråret springer ud igen. 

De nøgne grene, som træerne bærer om vinteren er især smukke, hvis der skulle falde sne. Sneen lægger sig smukt på træerne og hen over græsset, og dette kan også skabe et helt magisk landskab udenfor vinduerne.

Så har du en have af enten større eller mindre kaliber, hvad end du selv vil passe den eller få en dygtig anlægsgartner til at holde den, vil du helt sikkert få noget rigtig godt ud af den hele året rundt. 

Udover at en have kan være udstyret med diverse træer, buske og bede, kan en enkel, flot og velholdt græsplæne også sagtens være prikken over i’et til at omkrandse din bolig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *