Posted in Andet

Få flere midler til gode fornøjelser

Få flere midler til gode fornøjelser Posted on september 22, 2021Leave a comment

København har utrolig meget at byde på, men det kan nogle gange være vanskeligt, at have råd til alle de fornøjelser, som der er at finde i hovedstaden.

Der findes heldigvis flere måder hvorpå man kan skrabe nogle penge sammen til at besøge de bedste restauranter, se gode film i biografen og udforske skønne udstillinger på museer.

Få et overblik over din økonomi 

Før der er penge til fornøjelse, så er det vigtigt at have et overblik over ens indtægter samt udgifter. Skær eventuelt ned nogle steder, så der kan komme flere penge over i ”fornøjelse-posten” på budgettet.

Hvis du har en del gæld på kontoen, så kan det anbefales at ansøge om et samlelån – her kan man sammenlægge alle ens lån hos blot en bank. Dette giver et større overblik og hvor du samtidig kan spare penge på renter og gebyr.  Du skal være fyldt 18 år, ikke være registreret i RKI og have bopæl i Danmark for at kunne ansøge om samlelån.

Udbyderne foretager en analyse af din økonomiske situation for at fremstille tilbud omkring samlelån – det er ikke nødvendigt at stille pant ved et samlelån. Husk altid at få afbetalt gælden, så den ikke pludselig vokser sig større.

Opnå flere besparelser

Hvis kontoen ser en smule tom ud sidst på måneden, så kan det anbefales at undersøge hvilke gratis seværdigheder og begivenheder, som er rundt omkring i den danske hovedstad. Dette kan fx være en skøn gåtur i Botanisk Have eller rundt omkring på alle de forskellige slotte, som findes i København og omegn.

Desuden er der også en masse besparelser at hente de forskellige steder. Dette kan blandt andet være studie- og pensionsrabat hos mange museer, cafeer, biografer og lignende. Undersøg derfor gerne hvilke steder som tilbyder dette, og hav altid studiekortet klar i hånden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *