Posted in Amager Svømmehaller

Frankrigsgade svømmehal

Frankrigsgade svømmehal Posted on maj 13, 20181 Comment

frankrigsgade svømmehal

Denne guide er udarbejdet i samarbejde med rygcrawl.dk .

 

Lidt om Frankrigsgade svømmehal:

Officielle navn: ”Frankrigsgade Svømmehal” givet efter placeringen på adressen:

Frankrigsgade 35

2300 København S

Såfremt du ønsker at komme i kontakt med faciliteterne kan det gøres enten på:

Telefon: +45 82205066 eller på Mail: [email protected]

Åbningstider

Mandag:           06:00 – 20:00
Tirsdag:             08:00 – 16:00
Onsdag:            06:00 – 19:00
Torsdag:           06:00 – 19:30
Fredag:             06:00 – 16:00
Lørdag:             09:00 – 15:00
Søndag:            09:00 – 15:00

Faste lukkedage:

Skærtorsdag, Langfredag, Påskedag, 2. Påskedag, St. Bededag, 1. maj, Kr. Himmelfart, Pinsedag, 2. Pinsedag, Grundlovsdag, 24. december, 25. december, 26. december, 31. december, 1. januar.

Vigtigt om Frankrigsgade svømmehal åbningstider

Frankrigsgades svømmehal, har oftest 1 dag om ugen, hvor de har lukket. Det skyldes ind i mellem private arrangementer, og ind i mellem blot forskelligt vedligeholdelse. Ovenstående tider er derfor kun vejledende og de specifikke åbningstider kan findes her. På linket klikker du blot på åbningstider og vælger herefter ”Frankrigsgades svømmehal”. Siden viser dig herefter åbningstiderne for den pågældende uge, og du kan frit skifte mellem ugerne, hvis du ønsker oplysninger om uger fremadrettet.

Hvordan ser det ud med udstyr og faciliteter i Frankrigsgade svømmehal?

Først og fremmest består svømmehallen af 6 baner á 25 m ’motions’ pool. Det er altså baner primært beregnet til normal motions svømning. Derudover tilhører der til hver halvdel (pr. 3 baner) 1x vippe på hhv. 3 meters højde og 1x vippe på 1 meters højde.

Ud over de normale motionsbaner, som næsten findes i alle svømmehaller i københavnsområdet, så har Frankrigsgades svømmehal også et børnebassin ved siden af. Det kan også kaldes et øvebassin og er lavt vand, til når de små skal lære at svømme. Det er ca. 70 cm dybt over hele området og bassinet er 11 meter langt og 7 meter bredt.

I det lille bassin finder du dog også fornøjelser for de voksne og dem med en øm krop efter mange baner svømning. Der er nemlig både en zone med bobler, som behageligt masserer den ømme krop. Derudover finder du også 2x vandstråler der giver en lidt kraftigere massage.

Sauna i svømmehallen

Tilmed vil du i Frankrigsgades svømmehal finde både et traditionel sauna, som du sikkert kender det allerede. Derudover vil du dog også finde en sauna med infrarøde stråler. Slutteligt, hvis du ikke synes om de gratis vandmassage tilbud inde i svømmehallen, så tilbyder Frankrigsgades svømmehal også massagestole. Her skal du dog hoste op med 20 kr. for 15 min. massage.

Ønsker du en større og mere professionel sauna oplevelse, så tilbyder Frankrigsgades svømmehal også sauna gus. Ved du ikke allerede, hvad det er, så kan du finde mere information med en hurtig google søgning. Er du derimod allerede interesseret i en oplevelse med vilde dufte i en skoldhed sauna – måske som arrangement med et par venner – så kan du finde mere information her. Du kan både tilmelde dig sauna gus eller arrangere arrangementer på selve adressen og ved receptionen i svømmehallen. Omvendt kan du også ringe ind på telefonen og bestille et sauna gus.

 

Afslutningsvist findes der også en masse frivillige organisationer som opererer i svømmehallen. Det gælder alt fra børnesvømning til triathlon og pensionist svømning. Der er nok at vælge i mellem.

1 thought on “Frankrigsgade svømmehal

  1. Super dejlig, svømmehal, med gode faciliteter!

    Dejligt, i skriver om de forskellige faciliteter i svømmehallen! Jeg kunne se, at i skriver lidt om udstyr også.
    Jeg kigger altid på https://vandklar.dk/ når jeg skal have badetøj eller svømmeudstyr til turen i svømmehallen. Der er nogle virkelige gode og brugbare guides, der fortæller og guider en igennem det bedste udstyr.

    Nicolai

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *