Posted in Inspiration

Gaver til valentinsdag hos ByChrillesen

Gaver til valentinsdag hos ByChrillesen Posted on februar 28, 2022Leave a comment

boliginteriør

På valentinsdag vil de fleste gerne gøre lidt ekstra ud af den, de holder af. Det kan være med en romantisk middag, et weekendophold for to eller med en personlig gave. Mangler du inspiration til en personlig, gave i lækkert design, så skulle du tage at besøge ByChrillesen.

Vægt på lækkert boliginteriør

ByChrillesen fører mange af de kendte mærker indenfor boliginteriør, udover deres eget mærke Made ByChrillesen, og du finder helt sikkert en gave, der passer til dig. Made ByChrillesen er et dansk brand, der byder på dansk design og boliginteriør. Alt er lavet i hånden, og hver eneste genstand er støbt i hånden og efterfølgende slebet omhyggeligt med blik for detaljen, hvilket gør hvert eneste fad, hver en skål eller lysestage 100 procent unik – og til helt sin egen.

Når du handler hos Made ByChrillesen, får du med andre ord noget, som hverken naboen eller kollegaen har præcis magen til. Og netop det unikke ved tingene er noget, der tiltaler mange.

Produkterne fra Made ByChrillesen findes i et utal af farver og former, udviklet, designet og produceret i Danmark. Og butikkens produktkatalog tæller bl.a. bakker i flere størrelser, fade potteskjulere, lysestager, lamper og bordskånere – alle med det specielle kendetegn fra ByChrillesen – lækker finish og terrazzo- og marmor look.

Farverne er de typisk nordiske med lyse pasteller og en let tone, og de mere funky udtryk med brug af terrazzo-teknik og marmorering til at give interiørtingene personlighed og kant.

ByChrillesen begyndte som upcykling

Webshoppen så dagens lys sidste år, og var oprindeligt tænkt som platform for eget design af upcyklet interiør, men siden er forskellige mærkevarer fra fx Bahne, HouseDoctor og Miss Etoile kommet til, fordi disse produkter passer godt ind i farvevalg, stil og udformning til produkterne som egenproduceres i Made ByChrillsen.

Bestil en helt personlig ting

Finder du ikke lige det, du ønsker i webshoppen, kan du også kontakte Made ByChrillesen og bede dem specialfremstille en lampefod, et fad, nogle lækre urtepotteskjulere – eller hvad det nu kan være. 

Interiørtingene laves herefter i hånden i samme høje kvalitet – og helt efter de specifikationer, du sætter med hensyn til farvetoner og mønstre. Hos Made ByChrillesen brænder de for godt håndværk, kreative idéer og farver til den moderne bolig, og fleksibiliteten er stor, når kundernes specielle ønsker skal omsættes i moderne boliginteriør med personlighed, kant og stil.

Sæt din stil med boliginteriør

Det er ingen hemmelighed, at vi i Danmark holder meget af vores bolig og ligeså meget af at style den. Det gælder selvfølgelig med møbler, gardiner og farver på væggene, men også med boliginteriør i form af lamper, lysestager eller urtepotter til grønne planter og smukke blomster.

Derfor er boliginteriør altid et godt gavevalg. En enkelt eller to nøje udvalgte interiør kan nemt og hurtigt give stuen, køkkenet eller entréen nyt og friskt liv. Så glæd en, du har kær med en valentinsgave eller en lille frisk forårsgave. Der er masser af nye farver og designs at finde hos ByChrillesen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.