Posted in Inspiration

Glæd dig til en bedre nattesøvn med en elevationsseng

Glæd dig til en bedre nattesøvn med en elevationsseng Posted on februar 10, 2021Leave a comment

Mange går og tror, at elevationssenge er noget, der primært henvender sig til ældre og syge personer – men det er langt fra sandheden. Faktisk er der mange fordele ved at vælge en elevationsseng, der kan give dig en udsøgt komfort nat efter nat.

Du kan finde din kommende elevationsseng hos både online eller fysiske forhandlere, hvor dygtige eksperter står klar til at give dig den bedste rådgivning omkring valget af din nye seng.

Forkæl dig selv med en øget komfort og fleksibilitet

En elevationsseng er en perfekt løsning for dig, der ønsker at forkæle dig selv med en stor fleksibilitet og komfort. Du kan bl.a. se frem til:

  • Et utal af ligge – og siddepositioner, der kan give dig den bedste støtte i alle tænkelige situationer – og det er uanset, om du skal sove, læse en god bog eller spise morgenmad i sengen med din udkårne.
  • Aflastning hvis du eller din partner fx er generet af snorken, da et hævet hovedgærde kan være med til at afhjælpe dette, ligesom elevationen også kan benyttes til at afhjælpe hævede ben.

Find din kommende elevationsseng ud fra disse gode råd

Inden du vælger den endelige seng, kan det være en god idé at have følgende for øje:

  • Størrelse – vælg imellem et stort udvalg af både enkelt- og dobbeltsenge, så du kan finde lige netop den seng, der bedst lever op til dine forventninger.
  • Antal motorer – de forskellige senges grad af fleksibilitet afgøres ud fra antallet af motorer. En typisk elevationsseng vil normalt have 2 motorer – en til hovedgærdet og en til fodenden. De mere eksklusive varianter kan dog have op til 5 motorer, der gør det til en ren leg at finde den perfekte ligge- eller siddestilling.

Du kan tilmed vælge en støjsvag elevationsseng, hvis du ønsker en løsning, der ikke forstyrrer din partner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *