Posted in Andet Blandet Inspiration

Guide: Indbrudssikring af din lejlighed og hus

Guide: Indbrudssikring af din lejlighed og hus Posted on august 10, 2021Leave a comment

Vidste du er der om året bliver anmeldt omkring 24.000 indbrud i private hjem, mange af dem foregår i København – her kan du få tips til hvordan du kan forsøge at få tyven til at gå udenom dit hjem.

Få tips og tricks til hvordan du kan forbedre din lejlighed i forsøget på at holde indbrudstyven ude.

Tyvene vil helst have ro og fred til at udføre deres arbejde, derfor bliver der begået flest indbrud i dagtimerne hvor mange er væk fra hjemmet pga. arbejde. Højtiderne og ferieperioderne er også udsatte tidspunkter for indbrud.

Derfor er det en god idé at få din nabo til at hjælpe med at holde øje, når du ikke er hjemme. Andre ting du kan gøre, er at lade radioen køre, lade lidt lys være tændt, sørge for der er lidt rod, og at vindueskarmene ser beboelige ud.

De fleste indbrudstyve kommer ind ved at knuse en rude eller bryde vinduet eller døren op. Køber du nye vinduer og døre hos Sparvinduer er der sat en række tiltag ind for at gøre det vanskeligere for tyven at komme ind. Det kan være de små detaljer som kan være med til at sikrer dit hjem.

Sikring af vinduer:

  • Sikkerhedslimede ruder, så tyven ikke kan pille glasset ud
  • Envejsskruer kan eftermonteres i alle vinduer i fyrretræ
  • Montering af vindueslåse kan eftermonteres i alle modeller, de er specielt gode til sidehængte vinduer
  • Sikringshasper
  • Paskvilgreb, sikrer en solid lukning af dine vinduer

Sikring af døre:

  • 6 stiftede nøgler
  • Vælg lås med cylinder, det dør det svært for tyven at bruge døren som flugtvej
  • Sikkerhedslimede ruder, så tyven ikke kan pille glasset ud
  • Slublik i døre med greb i rustfrit stål

Sikring af dine vinduer og døre er det første skridt i den rigtige retning for et mere sikkert hjem. Hvis du samtidigt også indarbejder flere gode sikringstiltag omkring din lejlighed, så undgår du bedre at blive en kedelig del af indbrudsstatistikken i Danmark. Med omkring 3,5 indbrud hver time i Danmark, er vi det land i EU med flest indbrud pr. indbygger. En statistik Sparvinduer gerne vil være med til at nedbringe.

Overvejer du at udskifte dine gamle og utætte vinduer og døre med nogle nye, energirigtige og indbrudssikre fra Sparvinduer, kan du med fordel køre forbi showroomet i Roskilde, hvor du kan få råd og vejledning omkring dit vinduesprojekt og hvad der ville passe godt til din lejlighed. Der er dygtige rådgivere klar til at hjælpe dig godt i gang.

I Sparvinduers showroom i Roskilde, kan du selv opleve de mange flotte vinduer og døre, se de mange forskellige muligheder du har for at designe dine elementer selv, og få en snak om dine ønsker og behov.

Medbring gerne nogle billeder både udvendigt og indvendigt af din lejlighed, så der er lidt at tale ud fra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *