Posted in Amager Hele København København K

Havnebadet ved Islands Brygge

Havnebadet ved Islands Brygge Posted on august 23, 2019Leave a comment

Havnebadet ved Islands Brygge

Havnebadet ved Islands Brygge giver dig mulighed for at komme ud at bade i hjertet af København. Vandet er rent og bliver testet hver dag. Der er flere bassiner for både voksne og børn. Lige meget om du vil more dig med udspring eller arbejde på svømmeformen, kan du derfor gøre det. Når sulten melder sig, er der masser af gode spisesteder lige i nærheden på Islands Brygge.

Som noget helt specielt i forhold til mange andre havnebyer er det muligt at bade i havnen i København. Et af de mest populære er havnebadet ved Islands Brygge, hvor du kan tage en dukkert med udsigt til byens tårne og nyde solen og kigge på mennesker på vandet og langs med vejen, inden du kaster dig i vandet for at blive kølet af.

Fordelen ved at bade ved et havnebad er, at vandkvaliteten bliver målt flere gange om dagen. Når det er en havn, vil der altid være en risiko for forurening. Derudover er der mange stiger, så det vil være nemt for dig at komme op af vandet igen, og der er livreddere fra kl. 10 til 18, når havnebadet er åbent.

Havnebadet ved Islands Brygge består af flere bassiner på forskellige dybder. Der er et stort motionsbassin, der er 75 meter langt og 2,5 meter dybt. Der er to børnebassiner: Et til mindre børn med en skrånende bund, og et bassin til større børn, der har en dybde på 1,2 meter. Der er også tre udspringsplatforme ved Havnebadet. De er henholdsvis 1, 3 og 5 meter høje.

Praktiske informationer når du er i havnebadet

Havnebadet ved Islands Brygge har åbent fra 15. maj til 15. september. Der er åbent hele døgnet, og det er gratis for dig at besøge badet. Der er livreddere på stedet fra 10-18. Der er offentlige toiletter på kajen, som du frit kan bruge.

Der er et område ved siden af havnebadet, hvor du kan ligge på græsset og nyde solen. Det er meget populært, når det er godt vejr, så det er en god ide, at du kommer i god tid.

Havnebadet ligger på Islands Brygge 14, 2300 København S. Du kan læse mere om det her.

Hvor kan jeg købe mad ved Havnebadet ved Islands Brygge?

Bliver du sulten, efter du har været ude at svømme, eller får du lyst til en is, er der heldigvis ikke langt til hverken cafeer, restauranter eller isbutikker. Islands Brygge er et sandt overflødighedshorn af lækre restauranter, og mange af dem ligger lige ned til vandet.

Har du lyst til at blive kølet ned med en is, kan du gå hen ti Bravissimo eller Bryggen 11, der ligger stort set lige over for havnebadet. Bravissimo serverer lækker italiensk is i vaffel, mens du hos Bryggen 11 kan få hjemmelavet is i forskellige smagsvarianter.

Der ligger en række restauranter med thailandsk, japansk og italiensk mad i umiddelbar nærhed af havnebadet. Dermed kan du nemt få bestilt noget to-go.

Lige meget hvordan du har lyst til, at din dag ved havnebadet ved Islands Brygge skal være, har du altså mulighed for det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *