Posted in Hele København Restauranter

Her finder du den bedste flæskestegssandwich i København

Her finder du den bedste flæskestegssandwich i København Posted on januar 14, 2019Leave a comment

Bedste flæskestegssandwich i København

Bedste flæskestegssandwich i København – En flæskestegssandwich med lækker knasende svær, en god bolle, surt og måske endda overhældt med sovs, er en forkælelse, som de fleste vil elske at sætte tænderne i.

En flæskestegssandwich kan være et fantastisk måltid i sig selv, hvis du ikke lige har lyst til at tilberede mad, hvis du har tømmermænd, eller hvis du savner en lidt mere traditionel dansk ret. Du kan finde den en lang række steder i København, og hvilken der er den bedste, kommer selvfølgelig helt an på smag og behag. Her kommer vi ind på nogle af de mest populære.

Isted Grill

På  mange måder virker det åbenlyst: Københavns bedste flæskestegssandwich skal selvfølgelig ikke nydes på en fancy restaurant et sted i centrum af byen. Den skal nydes på en traditionel grillbar – sådan en er Isted Grill på Istedgade. Der har de i over 30 år serveret en god blanding af danske og asiatiske retter.

Grillen blev for alvor populær, da den engelske journalist fra The Guardian besøgte stedet og udråbte deres flæskestegssandwich til at være verdens bedste. Så god, at hans ven efter sigende skulle have opgivet at være vegetar for at kunne smage den.

Du finder Isted Grill på Istedgade 92, København V. De har åbent om aftenen.

Meyers Deli

På Meyers Deli kan du få en helt anden version af flæskestegssandwichen. Den bliver servereret på fint porcelæn i stilfulde omgivelser, hvilket med det samme giver en helt anden fornemmelse. Både bolle og indhold er da også noget anderledes end det, du ville finde på en traditionel grillbar. Bollen er af ølandshvede, æblerne er fra Lilleø og rødkålen er lavet efter Meyers særlige opskrift.

Du kan prøve burgeren på Meyers Deli, Gammel Kongevei 107 på Frederiksberg. De har åbent hverdage 7-21 og i weekenderne 8-21.

Grisen

Hos Grisen bliver al maden tilberedt lige fra bunden. De koger selv deres fond, sylter agurker og steger selvfølgelig al deres svinekød selv. Deres mål er at skabe en grillbarsoplevelse, der er noget lidt udover det sædvanlige – og det lykkes. Er du til den slags, kan du få din sandwich overhældt med brun sovs og bearnaisesovs.

Grisen ligger på Fredensgade 5 på Nørrebro. De har åbent 16:30 til 21 i hverdagene og 12 til 21 i weekenderne.

Flyvergrillen

Det er ikke sikkert, at du synes, at det er byens bedste flæskestegssandwich, du får på Flyvergrillen på Amager, men du finder i hvert fald en med en virkelig god udsigt. Grillen, der er berømt for sin placering lige ved siden af lufthavnen, byder på ribbensstegssandwich i to størrelser og tilkøb af pomfritter og kakao præcis, som det skal være.

Du kan nyde din sandwich enten inde eller ude, mens du nyder den gode udsigt til flyene, der letter og lander lige ved siden af grillen. Det er ret spektakulært, og du vil hurtigt forstå, hvorfor det er så populært.

Flyvergrillen ligger på Amager Landevej 290 i Kastrup. De har åbent alle dage 10:30 til 20:00.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *