Posted in Andet

Hold varmen om natten – tag på shoppingtur i København

Hold varmen om natten – tag på shoppingtur i København Posted on november 19, 2020Leave a comment

Sponsoreret.

Når vinteren nærmer sig, kan det godt blive meget koldt om natten. I gamle dage, hvor der ikke var varme i alle husets rum – og ofte ikke i soveværelset – blev dynerne skiftet sommer og vinter. Så den lette dyne var i brug om sommeren, og den tunge om vinteren. Vil du gerne sove køligt, er der nogle andre – lidt lettere – ting, du kan gøre, så du ikke kommer til at fryse i løbet af natten.

Der er vist ikke ret mange – om nogen – der har en sommer- og en vinterdyne, som de skifter imellem. Men mange synes alligevel, at det er mest behageligt at sove i et køligt soveværelse. Og du sover faktisk også bedst, når du sover køligt – dog ikke for koldt – siger eksperterne. Så vil du sove køligt uden at fryse, så er det frem med det lune nattøj og sengetøj.

Shop amok

Nogle søvneksperter mener, at det er sundest for kroppen, at du sover nøgen. Men det er helt klart ikke sundt at fryse, når du sover, for så risikerer du at blive syg.

Har du ikke noget behageligt at sove i? Så må du på shoppetur. Og hvem elsker ikke en god shoppetur? I København findes der et hav af butikker, hvor du kan få lige netop det, du har brug for til natten. Butikker som f.eks. Hunkemöller, som endda har butikker flere steder i København og omegn.

Køb nattøj og sengetøj

Når du vælger nattøj til at sove i, skal du vælge noget, der er behageligt at have på, og noget som ikke bliver fugtigt, hvis du kommer til at svede.

Du kan vælge en heldragt, bukser og bluse eller en natkjole. Ulempen ved kjolen er at den kan rulle op, så den lægger sig som en pølse rundt om livet på dig, hvilket er ubehageligt. Ulempen ved bukser og bluse er, at du kan skille på midten, så du bliver kold på ryggen. Og ulempen ved den hele dragt, er at du skal sidde med nøgen overkrop, hvis du skal op at tisse om natten.

Husk også, at sengetøjet kan være medvirkende til, at du holder en konstant kropstemperatur hele natten. Ligesom med nattøjet skal du vælge noget behageligt sengelinned, der ikke bliver fugtigt. Glat satinsengetøj er ikke optimalt, hvis du vil holde varmen en kold vinternat.

Det glatte sengetøj og det sofistikerede nattøj kan du gemme til andre lejligheder. God shoppetur!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *