Posted in Andet

Hvilke eftersyn, kan en kloakmester tilbyde dig?

Hvilke eftersyn, kan en kloakmester tilbyde dig? Posted on januar 5, 2023Leave a comment

Har du brug for et eftersyn af dit kloaksystem, eller er du måske bare generelt interesseret i at vide, hvad en kloakmester foretager sig i løbet af en arbejdsdag? Så kan du læse med her, og forhåbentligt blive både klogere og nok også overrasket hen ad vejen, som teksten skrider frem.

Hvad består jobbet af

Der er selvfølgelig de mere velkendte arbejdsopgaver, som en Kloakmester varetager, herunder kloakrensning og slamsugning, som vi alle skal have udført fra tid til anden.

Men en kloakrensning er ikke altid løsningen på eventuelle problemer med dit kloaksystem. For at komme frem til en velundersøgt konklusion på problemet, udfører et kloakfirma en TV-inspektion af din kloak, så de kan identificere f.eks. eventuelle huller eller lækager i systemet og behandle problemet specifikt.

Når så problemet er lokaliseret, kan du få foretaget en lokal strømpeforing på det problematiske område, fremfor at skulle grave hele kloaksystemet og udskifte det til nyt. Det er langt billigere for dig og mere effektivt for jer alle.

Din kloakmester kan også anlægge et omfangsdræn, som er til dig, der har problemer med fugt i underetagen. Et hullet rør bliver gravet ned og indfanger det overskydende vand og fugt fra jorden, så det ikke skaber problemer for dig.

Sidst men ikke mindst, anlægger kloakmester faskiner, som nærmest er en stor tank under jorden, hvor dit overskydende vand fra blandt andet tagrenderne kan ledes hen til, så din grund ikke bliver oversvømmet i sæsoner med meget regn.

Sæt pris på godt fagfolk

Nu til dags er det måske ikke så prestigefyldt at være uddannet kloakmester, men vi skal blive bedre til at sætte pris på de professioner, som får vores hverdag til at fungere, uden at vi måske tænker over det. Det er de færreste af os, der vil se os nødsaget til at skulle foretage vores egne slamsugninger i fremtiden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *