Posted in Andet

Inspiration: Hold kostumefest i København

Inspiration: Hold kostumefest i København Posted on januar 15, 2020Leave a comment

Hvis du står og skal holde en fest for venner og veninder, men du har lidt problemer med at komme på et tema, så lad din barnlige sjæl tage over og hold et sjovt kostumebal. En udklædningsfest er sjov for alle, hvad enten man er 10 eller 30 år. Ofte giver det en masse anledning til sjov og spas, når folk tropper op i forskellige kostumer, og hvis du selv vil have lidt ekstra fokus, så kan du overveje et sjovt og anderledes kostume.

Tag tilbage til barndommen med et dyrekostume

Det virker måske absurd, men uanset køn og alder, så er det altid sjovt med et dyrekostume. Der findes rigtig mange forskellige dyr, og derfor er der også ligeså mange forskellige dyredragter til voksne tilgængelige. Hvis du mangler inspiration til, hvilket dyrekostume, du skal vælge, så får du her et par gode bud.

Hvis du gerne vil have et klassisk kostume, så kan du vælge et kostume så som en abedragt eller kanindragt. Abedragten er et spøjst valg, da man siger mennesket stammer fra aberne. Det er derfor supersjovt og ret nemt at te sig lidt tosset, uden at nogen vrikker på næsen, hvis du tropper op i et abekostume. Kanindragten er lidt mere klassisk. Denne er ofte forbundet med polterabender, men du kan også sagtens dukke op til en kostumefest iklædt en kanindragt. Du kan dog forvente et par sjove kommentarer, hvis du dukker op som kanin.

Du kan også få kendte figurer som dyrekostumer

Der findes mange forskellige kostumer, hvor du iklæder dig en kendt karakter. I en periode var det især Pokémon kostumer, der var meget populære, og mange karakterer fra Muppet Show har også fundet deres vej til kostumer rundt omkring. Men hvis du vil holde dig til en dyredragt, så kan du eksempelvis vælge et kostume som Frode Får. Dette er et får, der er kendt fra børnefjernsyn, hvor fåret laver en masse ballade.

Hvis du gerne vil dukke op til en kostumefest iført et dyrekostume, og du kan relatere til, at du selv er lidt en ballademager, så vil et Frode Får kostume måske passe super godt til dig. Når du vælger kostumer, der er designet ud fra specifikke fjernsynskarakterer, så får du som regel en rigtig høj kvalitet, hvilket kan være værd at betale lidt ekstra får.

I forhold til dyrekostumer er der ikke rigtig nogen regler i forhold til mand og kvindekostumer. Dog har mænd en tendens til oftere at købe kostumer såsom krokodille, abe og elefanter, hvor kvinder ofte går efter kostumer såsom kaninkostumet, en kængurudragt eller andre nuttede eller plyssede kostumer. Dette er dog ingen regel, og hvis du er frisk på det, kan du principielt dukke op i en hvilken som helst dyredragt uden problemer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *