Posted in Andet

Køb en god kontorstol i København – billigt

Køb en god kontorstol i København – billigt Posted on oktober 14, 2019Leave a comment

Hvis du sidder meget bag et skrivebord og arbejder, så er det yderst vigtigt, at din arbejdsplads er indrettet således, at den passer perfekt til din krop. Det kan godt være, at man ikke laver fysisk hårdt arbejde ved et skrivebord, men kroppen er generelt set ikke bygget til at sidde ned i 8 timer om dagen, så derfor er det vigtigt, at kroppen får den korrekte støtte. Både skrivebordet og kontorstolen har meget stor betydning – især kontorstolen, som vi vil komme lidt nærmere ind på i denne artikel.

Disse kriterier er relevante for dit valg af kontorstol

Det vigtigste ved skrivebordet er egentlig, at det passer i højden i forhold til din kontorstol og din højde. Her er det mest optimale valg et skrivebord, der kan justeres i højden. Det er lidt mere avanceret at finde den rette kontorstol. Det er dog givet godt ud at bruge noget ekstra tid og nogle ekstra penge på en god og ergonomisk kontorstol. Hvis du sidder i en uhensigtsmæssig arbejdsstilling i mange timer dagligt og dermed ikke har den korrekte støtte i ryggen, så vil det på sigt kunne føre til rygsmerter, spændingssmerter i nakke og skuldre samt hovedpine. Undervurder derfor aldrig vigtigheden i en god stol.

Det er vigtigt, at din stol kan justeres i højden, ligesom ryglænet skal kunne justeres i flere forskellige positioner. Hvor vidt der skal være faste bene eller hjul på stolen er en smagssag. Med mindre det er en ergonomisk taburet, som eksempelvis mekanikere og frisører anvender, så er det bedst at vælge en stol med armlæn. Dette gør det muligt at hvile skuldrene, så du ikke sidder konstant og spænder og derfor bliver øm i skuldrene og nakken.

Med hensyn til materialet, så er der flere typer at vælge imellem. Du kan eksempelvis vælge en lækker chefstol med læderovertræk og blød foring, et ganske almindeligt bomuldsovertræk eller eventuelt et ryglæn med en slags net, hvor der er god luftcirkulation. Dette er ekstra rart for dig, der nemt får det for varmt på kontoret.

Vær opmærksom på den rette godkendelse af stolen

Det er egentlig meget nemt at finde en god kontorstol i København. Du kan oveni hatten også være heldig at kunne spare en masse penge på den – nogle gange endda over tusind kroner! Husk dog at lade komforten vægte over prisen – det betaler sig. Vælg en ergonomisk kontorstol, der er ISO godkendt, hvilket er din garanti for, at stolen er ergonomisk udformet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *