Posted in Børn Hele København

Hvad skal man lave i København med børn om vinteren? Her er 8 ideer

Hvad skal man lave i København med børn om vinteren? Her er 8 ideer Posted on november 23, 2022Leave a comment

vinter københavn

Når vinteren banker på døren, og det er svært at finde på sjove ting at lave med børnene, så har vi her samlet en liste over de bedste aktiviteter. Vi starter med nogle tips til indendørs aktiviteter, som kan give familien en hyggelig dag uden for. 

Derefter giver vi et par bud på aktiviteter, der kan foregå udendørs i den kolde tid.

1. Escape Room med børnene

Escape rooms er en sjov og udfordrende aktivitet for både store og små. I København findes der masser af spændende escape rooms, som kan give børnene en sjov oplevelse. Du kan læse om nogen af de bedste escape rooms i København på Rejsekris.dk.

2. Bowling eller Minigolf

En anden sjov aktivitet, som både store og små kan være med til, er at tage en tur i bowlinghallen eller på minigolfbanen. I København findes der mange spændende steder at tage familien ud at bowle eller spille minigolf.

3. Jul i Tivoli

Tivoli er et af de mest populære steder at besøge i København, og det er ikke uden grund. I Tivoli finder man masser af spændende forlystelser, restauranter og butikker. Om vinteren er Tivoli pyntet op med julestemning, så det er en perfekt aktivitet for familien at tage på i den kolde tid.

4. Løb på skøjter på Frederiksberg

Om vinteren er det også sjovt at tage familien ud at løbe på skøjter. På Frederiksberg Runddel findes der en stor isbane, hvor man kan løbe på skøjter eller spille hockey. Banen er åben fra november til marts, og det koster 75 kroner for voksne og 50 kroner for børn under 12 år at låne skøjterne.

5. Copenhill – stå på ski eller nyd udsigten

Copenhill er et af Københavns nyeste attraktioner og er verdens højeste kunstige bakke. Her kan man stå på ski eller snowboard, når der er sne på bakken, eller man kan tage en tur op i udsigtsrestauranten og nyde den fantastiske udsigt over København. Copenhill ligger på Amager og det er gratis at komme derop – man kan enten tage elevatoren eller bestige det gamle skraldebjerg.

Se også denne video med gode ideer til, hvad man kan lave i København om vinteren:

6. Tag på museum med børnene

København byder på et væld af spændende museer, som kan være en sjov aktivitet for børnene at tage på. Nogle af de mest populære museer for børn er “Experimentarium” og “Tycho Brahe Planetarium”.

7. Besøg Den Blå Planet

Den Blå Planet er Danmarks største akvarium og ligger på Amager. Her kan man se over 20.000 forskellige dyr i et hav af spændende dyrearter. I Den Blå Planet findes der også et interaktivt område for børn, hvor de kan lære mere om havets dyr.

8. Gå op i Rundetårn

Rundetårn er et af Københavns mest kendte vartegn, og det er også en spændende aktivitet for børnene at tage på. For at komme op i Rundetårn skal man først bestige de smalle gange, men når man kommer toppen, venter der en fantastisk udsigt over byen. Børn under 12 år skal være sammen med en voksen for at komme ind i Rundetårn.

Hvis du har internationale venner, der kommer til København kan du også sende dem denne guide på Destination Well Known (på engelsk).

Hvis man leder efter en sjov aktivitet for familien at tage på i København om vinteren, så er der altså rigeligt af muligheder.

Husk at pakke varmt tøj på, så I kan nyde jeres dag udendørs. Og hvis I har brug for et sted at hygge jer indendørs, så er bowlinghallen, escape rooms eller museer også gode bud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *