Posted in Andet Kastrup

Københavns lufthavn forbinder verdenen

Københavns lufthavn forbinder verdenen Posted on april 26, 2020Leave a comment

Københavns lufthavn er det førende knudepunkt for flytrafik i Scandinavian, men også en af de førende lufthavne på på Europæisk plan.

Selv om lufthavnene har det samme antal forbindelser som Heathrow eller Charles de Gaulle så er den mindre i størrelses og har heller ikke det samme antal pasagere som de 2 førnævnte lufthavne, det gør at oplevelsen i lufthavnen bliver mere afslappet hvad enten du afrejser, ankommer eller bare er i transit.

Beliggenheden i Øresunds regionen gør at det er mange kort distance ruter på kryds og tværs af Europa, og specielt til alle de nordiske lande.

Der er også mange langdistance flyvninger fra Kastrup Lufthavn, som er det gamle navn. Et af de meget populære selskaber der flyver fra København, er Qatar Airways som beflyver mange destinationer rundt omkring i verdenen.

At det er et meget populært flyselskab, kan tydeligt ses på Qatar Airways anmeldelser som man kan finde på nettet.

Q.C.S.C. som selskabet er forkortet til er statsejet og blev grundlagt i 1993. En stor del af selskabets succes skyldtes at der løbende bliver investeret i moderne fly så når man rejser med Qatar Airways kan man regne med en rigtig god oplevelse.

De råder over 244 moderne fly som flyver til 172 destinationer. Når man flyver fra Københavns lufthavn til Bangkok i Thailand, skal man mellemlande i Hamad International Airport, som i øvrigt også er deres hovedsæde.

Turen fra København til Bangkok tager med en mellemlanding cirka 15 timer, i modsætning til en direkte forbindelse der tager cirka 12 timer med Thai Airways.

Den ekstra tid det tager opvejes helt af de mere moderne fly, den gode mad og den gode service. Der er også er det også meget rart at få lov til at strække benene, efter 6 timer som er den tid det tager at flyve til Hamad International Airport hvor man skal mellem lande.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *