Posted in Andet

Københavnske hundeejere køber foder med insektprotein (her er årsagerne)

Københavnske hundeejere køber foder med insektprotein (her er årsagerne) Posted on september 6, 2021Leave a comment

Hund med halsbånd

I Danmark lever der i alt omkring 550.000 hunde. Mange tusinde af disse hunde har bopæl i København, hvor de bliver forkælet med lange gåture, nus og leg i bunkevis. I bund og grund er københavnske hunde ikke så meget anderledes end andre hunde. Det er snarere hundeejerne, der skiller sig ud fra mængden – bl.a. i forhold til, hvilket foder de køber til deres hunde.

En stor trend blandt de københavnske hundeejere er…. hundefoder med insektprotein. Hvad end dette fænomen er velkendt eller helt nyt for dig, så bør du læse med her. Vi kommer nemlig ind på nogle af fordelene ved denne type foder. Måske vil foderet også falde i din hunds smag.

Hvorfor købe hundefoder med insektprotein?

Hundefoder er ikke bare hundefoder. Foder til hunde kan købes i vidt forskellige kvaliteter, med forskellige smage og meget mere. Hunde er ikke lige så kræsne, som mennesker er, men der er alligevel al mulig god grund til at bruge tid og energi på at vælge det helt rigtige hundefoder. Dit valg af foder kommer nemlig til at få stor betydning for din hunds udvikling og trivsel. Hundefoder i dårlig kvalitet kan f.eks. give tarmproblemer.

Bellfor er et af de brands, der er værd at kende til, når vi taler kvalitetsfoder til hunde. I omkring 30 år har de nemlig fremstillet kornfrit hundefoder til hunde. Foderet indeholder typisk 70 % kød eller fisk.

Et af varemærkets (Bellfor) helt store fokuspunkter er hundefoder med insektprotein. Det er ikke så udbredt i Danmark endnu, men du skal ikke være i tvivl om, at der er mange fordele forbundet med dette foder.

Fordele ved hundefoder med insektprotein:

  1. Der er som hovedregel ingen fare for allergiske reaktioner
  2. Foderet indeholder kun naturlige ingredienser
  3. Foderet er let at fordøje for hunden
  4. Foderet indeholder ikke korn

For mere info om foderet og dets fordele bør du klikke dig forbi dk.bellfor.info.

Søg yderligere vejledning hos din dyrlæge

Er du i tvivl om, hvorvidt din hund får det rigtige foder og i de rette mængder, så bør du tage kontakt til din dyrlæge. Hvis din hund f.eks. tit har tarmproblemer, kan det meget vel skyldes, at foderet ikke er det rette for hunden. Nogle hunde er mere sarte end andre, og der kan desuden være nogle allergiske forklaringer på, hvorfor hunde ikke kan tåle visse foderprodukter. Det er selvfølgelig noget, som du bør være meget opmærksom på som hundeejer.

Vil du hoppe med på den nye trend blandt københavnske hundeejere? Jamen, så skal du overveje at købe hundefoder med insektprotein til din hund. Dette vil du næppe komme til at fortryde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *