Posted in Inspiration

Nyd en romantisk weekend i København

Nyd en romantisk weekend i København Posted on juni 13, 2019Leave a comment

I hverdagen kan det være tiltrængt at komme på en lille ferie med sin partner. Du behøver ikke afskrive en hel uge. En weekend kan være alt nok.

Pointen med en sådan tur er, at du og din partner husker på, at I har hinanden. Og hvad det lige præcis er, som I elsker ved hinanden. I hverdagen kan vi alle glemme dette, hvorfor det er vigtigt at minde os selv om det indimellem.

Derudover er en weekendtur med til at give dig og din partner flere minder sammen. Minder som I kan se tilbage på med et smil. Prøv selv at se, hvilken forskel det vil have for jeres forhold med en sådan tur.

En weekendtur behøver ikke være langt væk

Når I beslutter jer for at tage af sted, er det ikke nødvendigt at kigge udenfor Danmarks grænser. I finder mere eksotiske steder i udlandet, men har I afsat en weekend, er det ærgerligt at bruge tiden på transport. Og derfor er København et oplagt valg.

I kan forsøge at gøre byen mere oplevelsesrig for jer selv. Det kan I gøre ved at indkvartere jer på et hotel, som I ikke kender. Og måske i den bydel, som er ukendt for jer. København byder på alverdens smukke steder og områder. Så det er bare med at komme i gang med at lede efter en lille perle.

I kan vælge at planlægge dagene, så I ved, hvad I skal. Eller I kan lade det stå frit åbent. For det handler jo om, at I skal være sammen og kunne trække stikket fra en presset hverdag.

Lad muligheden for at blive i sengen en hel dag stå åben. Her kan I nyde hinanden og måske prøve nye ting, som I ikke ville gøre derhjemme. Du kan eventuelt overraske din partner med noget sex legetøj eller købe en penis pumpe, hvis du vil prøve noget anderledes. Når I er på weekendtur, er der ingen forstyrrelser. Så der er fri leg.

Nyd at det bare er dig og din partner

Som nævnt kan I tage på sightseeing i byen, eller I kan nyde hele dagen på hotelværelset. Så længe I nyder hinanden og ikke tænker på hverdagen derhjemme. En god ide kan være at tage ud at få noget god mad. Bestil noget, som I normalt ikke ville. Måske noget, som er af højere kvalitet end ellers. Og tillad jer selv at nyde det med et glas vin eller to. Herefter kan I nyde en drink på de mange cafeer langs gaderne. Og på sommeraftener vil der være en helt særlig stemning.

Hvis du ønsker at glæde din partner, kan du have en overraskelse i ærmet. Du kan eventuelt have forbedret en oplevelse. Vælg noget som du ved, at din partner altid gerne vil prøve. Eller noget som kan udfordre din partner på en god måde. Det behøver ikke nødvendigvis være noget vildt, men en lille ting, der siger noget om din partner. Du viser kærlighed og betænksomhed. Og du viser, at du rent faktisk har investeret tid i denne tur sammen med din partner. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *