Posted in Andet

Sådan får du råd til at flytte til København

Sådan får du råd til at flytte til København Posted on januar 8, 2020Leave a comment

Det er svært at få en lejlighed i København. Når du finder en, der er billig, er det derfor vigtigt, at du kan slå til med det samme. Har du ikke penge til depositum, kan du overveje at tage et forbrugslån.

Det københavnske boligmarked er som bekendt svært at komme ind på. Der er mange om buddet til de billige lejeboliger. Det betyder, at du skal være hurtigt ude, hvis du vil have fat i dem.

Hvis du står med en billig bolig på hånden, er det derfor vigtigt, at du kan lægge pengene til depositum, de første måneders leje og lignende hurtigst muligt. Ellers vil du hurtigt opleve, at lejligheden ryger til en anden side.

Hvis du ikke lige har de penge, som udlejeren gerne vil have i depositum, kan du overveje at tage et forbrugslån. Det giver dig mulighed for at få pengene i hånden i en fart, så du hurtigt kan betale udlejeren.

Sørg for at finde et billigt forbrugslån

Selvom du har travlt med at få lånt pengene, så du kan sikre dig boligen i København, skal du selvfølgelig stadig sikre dig, at du kommer til at låne pengene på nogle ordentlige vilkår. Du har sikkert hørt, at det kan være dyrt at tage et forbrugslån, hvis du ikke passer på.

En nem måde for dig at finde billige forbrugslån er ved at bruge en side som laanekassen.dk. Det er en sammenligningsside, hvor du kan sammenligne priserne på forskellige former for forbrugslån. Det er med til at gøre det nemt for dig at se, hvilke firmaer der har billige lån.

For at vurdere om et lån er billigt skal du se på det, der hedder ÅOP. Det står for årlige omkostninger i procent. Det er et tal, der giver dig et langt bedre overblik over omkostningerne end renten.

Ansøg hos flere lånefirmaer

Når du har travlt med at finde et billigt forbrugslån, er det en god ide for dig, at du søger hos flere forskellige lånefirmaer. Det er nemlig først, når lånefirmaet har udført en beregning baseret på dine tal, at du præcist ved, hvor meget du kan få lov til at låne, og hvor dyrt det bliver for dig.

Det er ikke bindende for dig at ansøge om et lån. Det er først bindende, når du vælger at skrive under på et lån. Det giver dig mulighed for at søge hos flere, men kun tage et lån.

Ved at tage et forbrugslån til at betale depositum kan du altså give dig selv et kæmpe forspring, når du gerne vil ind på det københavnske boligmarked.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *