Posted in Andet

Sådan finder I billig overnatning til lejrskolen i København

Sådan finder I billig overnatning til lejrskolen i København Posted on januar 9, 2020Leave a comment

Det kan være svært at finde billig overnatning i København til lejrskolen. Derfor er det vigtigt, at I er ude i god tid. I kan eventuelt overveje at bo på hostel.

København er et populært sted at tage på lejrskole for skoleklasser fra hele landet. Byen har meget at byde på for de unge, og for lærerne er det nemt at få noget fagligt indhold ind i turen. Det kan være af historisk karakter med et besøg på Christiansborg og Nationalmuseet, af naturvidenskabelig karakter i Botanisk Have og på Naturhistorisk Museum eller af kunstnerisk karakter på Statens Museum for Kunst og Glyptoteket.

Men fordi København er en populær by, ikke bare blandt landets skoleklasser, men også for turister fra hele verden, kan det være svært at finde billig overnatning i København. Der er nemlig rift om de billige overnatningsmuligheder.

Overvej et hostel til lejrskolen

En god måde for jer at finde billig overnatning til alle er, at I booker værelser på et hostel. Der kan I bo billigt og centralt. Et godt sted for jer at overveje, når I leder efter overnatning til folkeskoleelever er Danhostel Copenhagen City.

Hostlet ligger lige ved Langebro. Ankommer I med tog til Københavns Hovedbanegård, vil det derfor være muligt for jer at gå derned på omkring 10 minutter. Den centrale placering gør det også meget nemt for jer at komme rundt til byens seværdigheder og for de unge at tage på restaurant og i butikker, når det officielle program er slut.

En stor fordel for jer er, at de på Danhostel Copenhagen City kan arrangere alle jeres måltider for jer. I får morgenmad og aftensmad på hostlet, og de kan smørre madpakker til jer.

Bestil i god tid, når I skal til København

Når I skal på lejrskole i København, er det en god ide, at I booker værelser, lige så snart I har fundet ud af, at I gerne vil af sted. Dermed kan I være sikre på at få en central beliggenhed og plads til alle.  

På Danhostel Copenhagen City har de derudover også brug for at få at vide mindst 14 dage før, hvis I skal have aftensmad på hostlet, lige som de også skal vide det i god tid, hvis I har brug for madpakker. Morgenmad kan I godt bestille på dagen, men så skal I betale et gebyr.

Ved at være lidt hurtig kan du altså sikre klassen, at I kommer til at bo centralt og med alle måltider inkluderet. Dermed er I sikret nogle vigtige elementer for, at I kan få en god tur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *