Posted in Inspiration

Sådan får du dine smykker til at passe til dig

Sådan får du dine smykker til at passe til dig Posted on juni 27, 2023Leave a comment

Der findes et hav af forskellig artede smykker på markedet – mange brands minder om hinanden og mange skiller sig ud. Der er smykker af forskellig kvalitet, der alle er med til at give et forskelligt udtryk til dig, der bærer dem. Så hvordan får du dine smykker til at passe til dig?

Hudtone

Din hudtone kan have betydning for, hvilke farver og undertoner, der klæder dig og giver dig den rigtige glød. Det samme gælder med metaller. Der er nogle individer, hvor guld er den bedste smykkefarve, såvel som der er nogen, hvor det er sølv. Det handler om, hvilke undertoner du har, altså om den er varm eller kold, hvor nogle også vil opleve at have en neutral undertone. Har du en kold undertone, vil sølvsmykker som udgangspunkt komplimentere dig bedst, har du en varm undertone gælder det samme med guld. Er din hudtone mere neutral, er der ikke en farve metal, der vil passe dig bedst. Du kan gå til en specialist og få udredt dine undertoner. Det kan både gøres i forbindelse med smykker og make-up, hvor undertoner også har en betydning for det bedste farvematch. Ellers kan du selv observere, hvad der giver dig den bedste glød i spejlet eller se på din blodåre på undersiden af håndleddet. Er denne mere lilla, har du en kold undertone, hvor den ved mere grønlig farve afspejler en varm undertone.

Har du en neutral undertone, kan du enten vælge et metal per præference, eller du kan vælge at blande, hvilket også kan give et unikt look til dig og dine smykker.

Sammenhæng i smykkestil

Derudover kan det også være fordelagtigt at have en vis samhørighed i smykkerne, så de ikke virker tilfældige. Det kan nemmest opnås ved at købe smykker fra samme designer. Det kunne for eksempel være ved https://phertz.dk/ eller noget lignende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *