Posted in Inspiration

Sådan kan du komme billigt til Thailand

Sådan kan du komme billigt til Thailand Posted on januar 29, 2023Leave a comment

Drømmer du også om at pakke din kuffert med sommertøjet, støve dit pas af og stige på flyet mod fantastiske Thailand? Så er du som så mange andre. Desværre er der flere, der lader denne drøm blive ved tanken, idet det kan være en dyr rejse.

Flybilletterne og hotellet kan for mange være en stor omkostning på trods af, at det er særdeles billigt at leve i Thailand. Det betyder, at udgifterne for mad, drikke og alverdens seværdigheder tit er meget billigere end forventet.

Heldigvis er det muligt at komme billigt til Thailand. Der er blot nogle få tips, du skal kende til.

Rejs uden for højsæsonen

For det første skal du overveje, hvornår på året du rejser.

Tager du afsted i højsæsonerne, vil du ofte opleve, at priserne er højere, end hvis du har mulighed for at rejse i lavsæsonen. Ofte kan der være rigtig mange penge at spare på enten at rejse et par uger tidligere eller efter alle andre.

Gør du det, vil du også flere steder få en mere autentisk oplevelse i Thailand, idet de store turistattraktioner så vil være en smule mindre befolkede.

Hav lidt is i maven

Derudover bør du bestille rejser til Thailand så tæt på afrejsetidspunktet som muligt. Hvis du har mulighed for at være meget spontan med din dato og dermed have lidt is i maven og være klar til at rejse få dage efter bestilling, kan der også være mane penge at spare.

Mange flyselskaber og hoteller vil nemlig gerne have besat de sidste pladser, og derfor udbydes disse til en lavere pris end sædvanligt. Det er også noget, der gælder, hvis du kan finde en afbudsrejse.

Kig også gerne efter pakkerejser og selskaber, der er specialiserede i at arrangere rejser til Thailand. De ved nemlig også, hvor du får de bedste priser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *