Posted in Blandet Hele København

Slip for trappevask i København, og brug tiden bedre

Slip for trappevask i København, og brug tiden bedre Posted on marts 23, 2021Leave a comment

trappevask i KBH

Bor du i et lejlighedskompleks i København, hvor I deles om trappevasken? Overvej, om I ikke skal splejse om at hyre et professionelt rengøringsfirma til at klare det for jer. Så kan I nyde byen og slappe af med familien i stedet. Læs mere om fordelene her!

At trapperne også skal rengøres, var nok det sidste, du tænkte på, da du flyttede i lejlighed i København. Det er nemlig et skjult aspekt af det at bo i et lejlighedskompleks. Derfor er det også en træls overraskelse, når dine naboerne beder dig skrive, hvornår du tager den tjans.

Vil du også gerne bruge din fritid på andet end at sidde på knæ og skrubbe trappetrin? Så bør du overveje at foreslå de andre i komplekset, at I hyrer et professionelt rengøringsfirma som City2Clean til at klare jeres trappevask i København. Hvis alle splejser sammen, er det billigt. Og med den tid I sparer, er det klart investeringen værd!

Få trappen vasket godt, grundigt og miljørigtigt

I storbyer som København bliver trappeopgangene udsat for lidt af hvert. Om vinteren slæber du sne, salt og slud indenfor, og om sommeren bliver trinene udsat for mudder og regnvand. Det medfører en masse snavs og skidt, og hvis det ikke bliver fjernet, kan det skade trappen. Derudover er det ikke sjovt at skulle invitere gæster hjem til en beskidt opgang.

Ved at hyre et professionelt firma til at vaske trappen får I det bedste resultat. De har nemlig styr på, hvordan de effektivt og skånsomt kan fjerne selv de mest genstridige pletter. Og et rengøringsfirma som City2Clean bruger også miljøvenlige rengøringsmidler, som hverken skader trappen eller jer som beboere.

Kom hjem til skinnende trapper efter en familietur

Forestil dig en fantastisk sommerdag i København. Solen skinner, fuglene synger og ungerne er vilde efter at komme udenfor og lege. Desværre er det din tur til at vaske trappeopgangen, og det skal gøres i dag. Derfor må I droppe familieudflugten, og du må i stedet for bruge dagen på dine knæ med hænderne i sæbevand.

I en travl hverdag er det træls at skulle bruge din fritid på trappevask. Forestil dig derfor samme smukke solskinsdag, men nu har alle I beboere hyret et professionelt rengøringsfirma. I stedet for at gøre rent kan du bruge dagen på at udforske København, spise is og hygge dig med familien. Og når I kommer hjem, er det til en skinnende ren trappeopgang.

Livet er for kort og travlt til at vaske trapper. Hyr de professionelle, og brug din fritid på familiehygge i stedet!

Hyr professionelle til at klare trappevasken i København

Der er masser af trappeopgange i en by som København, og derfor er der masser af firmaer, der klarer trappevask. Du kan derfor snildt finde nogle, der både gør det godt og billigt. Og hvis alle i bygningen giver en skilling, kommer det ikke til at koste jer hver især ret mange penge. Så næste gang I har bestyrelsesmøde i bygningen, bør du tage en liste med rengøringsvirksomheder med. Med argumenterne fra denne artikel bliver det ingen sag at overtale dine naboer. Og så kan I hyre nogle dygtige rengøringsfolk til opgaven allerede samme da

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *