Børnesteder og aktiviter i København

Der er rigtig mange børneaktiviteter og steder at gøre noget med børnene i København. Også mange flere end vi kan dække her på hjemmesiden.

De følgende steder og aktiviteter er de ting, som vi har undersøgt og oversigten vokser forhåbentligt mere og mere, som tiden går.

Alfabetisk liste over artikler på Købstaden

Blegdamsremisen – Der er ikke mange indendørslegepladser som Blegdamsremisen. I hvert fald ikke som er gratis at bruge. Blegdamsremisen ligger lidt anonymt gemt væk fra hovedvejene, men Blegdamsremisen ligger faktisk ganske centralt lige ved Trianglen på Østerbro. Du kan læse meget mere om Blegdamsremisen her.

Bredegrund legeplads – Her er vi rykket til Amager og Bredegrund legeplads er en rigtig byggelegeplads. Du kan lave alt fra byggeklodser til mooncars, og Bredegrund legeplads er åben med bemanding fra 9-16 på hverdage hele året rundt.

Den Røde Plads – Det her er et nyt renoveret område, hvor der er alle mulige forskellige aktiviteter for børn og unge mennesker. Uanset om du vil spille floorball, fodbold eller skate, så er der masser af muligheder her. Førhen var det her område et noget sølle område, men med byfornyelsen og omdannelsen til Den Røde Plads, så blev det forvandlet til noget ganske fint!

Frederiksberg Skøjtebane – Om vinteren er dette sted næsten eventyrligt. Børn, unge og voksne der skøjter rundt og har det vidunderligt! Læs mere om mulighederne for at bruge Frederiksberg Skøjtebane her.

Julemarkeder i København – Her får du en oversigt over de forskellige julemarkeder i København. Mange af dem kan være en rigtig god, hyggelig og sjov oplevelse for børnene at være med til med masse af nisser, æbleskiver og julesjov.

Lergravens legeplads – Dette er en bemandet legeplads på Amager. Der er alle mulige forskellige aktiviteter her blandt andet et gigantisk klatrenet. Lergravens legeplads har åbent normalt mellem 9.30 og 18 på hverdage. Læs mere om legepladsen i Lergraven her!

Ruinerne under Christiansborg – Hvis jeres børn skal lære noget om politik og historie, så er Ruinerne under Christiansborg et godt sted at starte. Her er historien og politikken nemlig pakket godt in i underjordiske ruiner og mysterier!

Skydebanens legeplads – Inde i en lille oase i Vesterbro, der finder du Skydebanens legeplads. Den er måske mest af alt kendt for den store papegøje, der både fungerer som rutsjebane og kravlestativ. Læs om Vesterbros legeplads på “Skydebanen”.

Denne artikel udviddes når vi har flere børneaktiviteter på siden.