Posted in Blandet

3 ting der kan gøre din jobsøgning nemmere i København

3 ting der kan gøre din jobsøgning nemmere i København Posted on september 1, 2021Leave a comment

Oven på Covid-19 Pandemien kan det være svært at finde job inden for det felt, man ønsker at arbejde inden for. Men der er nogle ting man kan gøre, som gør ens jobsøgning væsentligt nemmere. Vi har her samlet 3 ting, som du kan gøre, for at gøre din jobsøgning nemmere i København. Læs mere herunder.

Lær noget nyt

Den første ting giver måske sig selv, men den er ideel, hvis du synes det er svært at finde et job. Ved at lære noget nyt og dygtiggøre dig selv, så kan du gøre dig selv mere attraktiv overfor en potentiel arbejdsgiver. Det kan f.eks. være, at du læser en SEO guide, så du kan komme i gang med digital markedsføring, eller at du lærer hvordan du bedre kan sælge, hvis du ønsker at være sælger.

Der er mange ting man kan gøre, hvis man gerne vil lære noget nyt, det første skridt er blot at gå i gang.

Mød op hos arbejdsgiveren

Hvis du gerne vil gøre et godt indtryk, når du skal sende en ansøgning, så tag ud til den mulige nye arbejdsgiver. På den måde kan de se, at du er dedikeret, og du virkelig gerne vil arbejde hos dem. Derudover kan de se hvem du er, og danne et godt indtryk af dig, hvis du kommer flot klædt på, og udstråler at du er den rette til opgaven.

Ja hvem ved, hvis du er heldig, så kan det være, at du kan få en samtale med det samme. Men dette skal du dog ikke forvente, da det er de færreste ledere, som har ekstra tid i hverdagen.

Sørg for at få feedback

En god måde at dygtiggøre sig selv på, er ved at få en masse feedback. Det kan være på din ansøgning, på din beklædning, på dit CV eller noget helt fjerde. Ved at få feedback kan du se hvad du kan gøre bedre, og arbejde hen mod, hvordan du kan gøre dig uimodståelig for en mulig ny arbejdsgiver.

Hvis du har søgt et job, som du ikke har fået, så ring til personen der afviser dig, og sørg for at få noget personlig feedback, så du ved hvad du skal forbedre til din næste samtale. Feedback er den bedste måde at dygtiggøre sig selv i en ansættelsesproces, og derfor kan det ikke siges nok, at du skal gøre brug af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *