Posted in Blandet

5 gode ideer til at pifte din væg op derhjemme

5 gode ideer til at pifte din væg op derhjemme Posted on januar 16, 2023Leave a comment

Forandring i forhold til hjemmets indretning, kan gøre underværker nogle gange. Der kan nemlig være tider, hvor man bare trænger til at der sker noget nyt. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at du behøver at se sig omkring efter en ny bolig, da ganske få tiltag i forhold til indretningen faktisk kan gøre en enorm forskel. Dette gælder særligt væggene i hjemmet.

Væggene i hjemmene bliver ofte ikke udnyttet fuldt ud og så er den nordiske og mere minimalistiske indretning stil også trendy. Mange vægge er desuden hvide og kan synes ’bare’, men der er rigtigt meget der kan gøres for at pifte disse op. Læs med her.

Pynt væggene med billeder

Der findes ikke noget mere personligt i hjemmet end billedfotos i flotte billedrammer. Både de mindre fotos og dem som nærmest er et stort maleri i sig selv. Hvis du endnu ikke har fået gjort noget ud af dine rejsebilleder igennem livet eller har fået lavet store fotokopier af de mennesker som betyder allermest for dig, så er dette måske et projekt du skal kaste dig ud i.

Køb nogle flotte billedrammer, som passer til farverne på dine fotos og til resten af den personlige stil og skab personlighed i hjemmet. Du kan også vove dig ud i nogle sjove farver og give mere liv til indretningen.

Gør væggen sjovere med tapet

Tapet er uden tvivl trendy nu til dags og der er rigeligt med muligheder. Hvis du er vilde med fotos, så kan du faktisk få dekoreret én eller flere vægge med det flotteste fototapet. Hvis du har rejst meget, så kan du f.eks. pryde én væg i stuen med et stort foto af en tropisk bountystrand. En neon grøn bambus skov eller et fedt billede af New York i sort hvid med de gule cabs, kan også give et råt og anderledes look derhjemme, som passer godt til soveværelset eller stuen.

Masser af hylder

Hylder er ikke bare praktiske redskaber, hvor der kan sættes pynte ting på. Hylder pynter også gevaldigt på en væg. Hvis du gerne vil gøre det ekstra sjovt, så kan du eventuelt sætte asymmetriske hylder op på en sjov måde. Køb eventuelt nogle forskellige og bland dem sammen når de skal ophænges. Pynt gerne med nogle flotte grønne planter, fotos eller nipseting som er sjove at kigge på.

Abstrakt kunst

Hvis du selv har en kunstner gemt i dig, så kan du eventuelt hænge tidligere eller fremtiden værker op som du selv har lavet. Et stort og farverigt maleri kan give så meget udtryk på en ellers ’bar’ væg. Vær endelig ikke bange for at vise, hvad du selv har lavet.

Posters

Plakater som er indrammet er ganske populære nu til dags og det gør bestemt ikke noget at blande flere sammen på væggen. Du kan for eksempelvis finde en sort/hvid plakat og sætte den op ved siden af en plakat af et maleri. Der er ingen grænser for, hvad du kan sammensætte i den forbindelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *