Posted in Børn Hele København Restauranter

Amme-caféer – find din favorit i København

Amme-caféer – find din favorit i København Posted on juli 1, 2019Leave a comment

ammecafeer i københavn

Der er ikke noget værre end en cafétur, hvor du ikke kan amme din baby undervejs. For når sulten først melder sig – hos mor såvel som hos barn – skal der helst noget i skrutten hurtigst muligt. Læs med her på siden, og undgå de skæve blikke på byens caféer. Vi har fundet Københavns mest amme-venlige cafeer!

Der er ikke noget værre end at amme i et offentlig rum, hvor blikkene konstant falder på dit bryst. Det skulle da lige være et sultent og grædende spædbarn. Vil du undgå de ubehagelige episoder og stirrende blikke, når du spiser en lækker frokost med din veninde, kan I med fordel slå vejen forbi en af Københavns mange amme-venlige caféer.

Her må du gerne amme

Du må i princippet amme alle steder i det offentlige rum. Når det er sagt, er flere og flere mødre blevet tilbageholdende med at amme uden for hjemmet.

Det skyldes blandt andet, at flere restauranter og caféer har oprettet forbud mod at amme. Er du i tvivl om, hvorvidt du må amme på en cafés matrikel, kan du selvfølgelig altid spørge i baren – eller du kan holde dig til byens amme-venlige caféer!

Er du utryg ved at amme på byens caféer, er det oplagt at investere i en brystpumpe. Den praktiske løsning kan nemlig være med til at sikre, at du har mælk nok til hele dagen, når du eller din partner tager guldklumpen med på udflugt. Find en, der passer perfekt til dig her.

Laundromat Café

Hos Laundromat café elsker de børn og bryster – det står der i hvert fald skrevet i vinduet. Den populære cafékæde har en afslappet indretning, velsmagende kaffe og frokost såvel som behagelige sofaer. Der er plads til alle – børn såvel som ældre og nybagte forældre.

De tre caféer på Elmegade, Århusgade og Gamle Kongevej har gode puslerum og legetøj til fri afbenyttelse.

Du kan læse mere om kæden med amme-caféerne her: www.thelaundromatcafe.com/da/home

Café Sweet Surrender

Sæt dig godt til rette, mens dine børn leger i caféens legehjørne. Her er der nemlig legetøj til alle aldre. Har du børn, der er store nok til at sidde med til bords, stiller caféen på Vesterbro gerne høje stole til rådighed.

Café Sweet Surrender er en non-profit café, der inviterer på god kaffe, uden at du skal bekymre dig om trætte, sure eller sultne børn. Du er mere end velkommen til at amme i caféens hyggelige omgivelser.

Caféen er åben fra mandag til lørdag fra kl. 10-16. Caféen holder åbent til kl. 20 tirsdag, onsdag og torsdag.

Læs mere her: sweetsurrender.dk/da/hjem

Café Sonja 

Der er plads til ammende mødre og børnefamilier i alle størrelser hos Café Sonja. Den populære café har nemlig et særligt familie- og puslerum. Familierummet har endda et stort vinduesparti, hvorigennem du kan se din parkerede barnevogn. Perfekt, hvis du har små børn, der sover udenfor! 

Du må selvfølgelig gerne amme, mens du nyder en god kop øko-kaffe, en lækker frokost eller middag. Alt, hvad der sælges i caféen, er lavet fra bunden.

Café Sonja ligger på i Saxogade på Vesterbro og har åbent fra mandag til lørdag.

Du finder mere om caféen her: cafesonja.dk

Folkehuset Absalon

Den tidligere kirke på Sønder Boulevard er blevet til et hyggeligt folkehus med fællesspisning, bordtennis og brætspil. Der er altid plads til en ekstra familie ved de store langborde og rigeligt med plads at tumle på!

Caféen med den afslappede stemning og de farverige lokaler egner sig perfekt til forældre med smag for caffe latte, gode frokoster og fællesspisning om aftenen.

Caféen åbner klokken syv om morgen og lukker ikke, førend den sidste gæst er gået hjem – ofte ved midnatstid. Er du vild med stemningen hos Absalon, kan du melde dig til deres yoga-arrangementer, babyrytmik eller et andet baby-hold.

Læs mere om Folkehuset Absalon her: absaloncph.dk

Little house

Little House på Østerbro er et barselshus med en fin café, som du kan tegne abonnement til. Folkene bag Little House inviterer blandt andet til rytmik og yoga og serverer lækre drikke, frokost og aftensmad til mor.

Har du større børn med, kan de lege i den indendørs legeborg. Du er selvfølgelig mere end velkommen til at amme i caféen, som også sælger babymad.

Little House ligger i Viborggade og har åbent fra mandag til lørdag fra kl. 9.30.

Læs mere om konceptet og den hyggelige amme-café her: little-house.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *