Posted in Hele København Shopping

Basisgarderoben: Disse tre ting skal du have og her finder du dem i København

Basisgarderoben: Disse tre ting skal du have og her finder du dem i København Posted on marts 12, 2019Leave a comment

Hvis det er på tide at få ryddet op i garderobeskabet, kan du med fordel erstatte gamle T-shirts og hullede bukser med et par splinternye af slagsen. Uanset om du er mand eller kvinde, handler det om at have en række basisting i garderoben, så du altid har et sikkert valg, når morgenstunden går for hurtigt, eller når du ikke kan finde noget til festen om fredagen. I det følgende får du at vide, hvilke tre items du skal have anskaffet til garderobeskabet, og hvor du blandt andet kan finde disse items i hovedstaden.

Sorte og hvide T-shirts

Det første der skal skrives på listen, når basisgarderoben skal udfyldes, er med garanti et par gode og simple T-shirts i sort og hvid. Disse farver passer til alle slags bukser og er dejlig at have på under skovmandsskjorten, den lækre og bløde striktrøje eller jakkesættet, når stilen hedder casual på arbejdet. Når du anskaffer en flot basic T-shirt, er det dog vigtigt, at du tænker på kvaliteten. Undgå at købe en hvid eller sort T-shirt i H&M eller andre steder, hvor prisen er alt for lav, idet du blot risikerer, at T-shirten kun holder i et år eller mindre. Sørg på den anden side for at finde en T-shirt i en supergod kvalitet. Selvom du bruger lidt flere penge på den, vil den holde i lang tid, og dette er især nødvendigt, når basic T-shirten skal bruges så mange gange. Et godt eksempel på butikker med lækre sorte og hvide T-shirts til begge køn i København lyder på Magasin på Strøget og Mads Nørgaard på Amagertorv.

Et par flotte jeans

Jeans er endnu et must have i basisgarderoben. Hvis du på nuværende tidspunkt har tre par jeans, som mangler farve, har huller i og generelt ser noget så slidte ud, gælder det for alvor om at investere i et par lækre og smarte nye jeans. Både kvinder og mænd vil komme til at holde af de nye jeans, eftersom jeansene både kan bruges til hverdag og til afslappede arrangementer. Du har ligeledes altid muligheden for at peppe outfittet op med en flot skjorte eller en smuk blazer og et par lækre sko. Køb gerne jeans i både lyse og mørke nuancer. De mørke går godt til efterårs- og vintersæsonen, imens de lyse passer perfekt til forårets og sommerens mange solskinstimer og lyse vejr. Find de smarte jeans i Magasin, & Other Stories eller hos Kaufmann på Nygade eller Arne Jacobsens Allé, hvis der er tale om herrejeans.

Elegant skjorte/bluse

Basisgarderoben behøver ikke kun at bestå af hverdagsnødvendigheder i form af simple T-shirts og lækre jeans. Du vil uden tvivl også få brug for en elegant skjorte eller bluse, når det ringer til fyraften, og festen starter om fredagen. I weekenderne er der muligvis også tit behov for at tage en flot skjorte eller bluse på til familiearrangementer, eller hvis du skal ud at spise på en dejlig restaurant med partneren. For herrerne gælder det om at finde en strygefri skjorte. Hermed behøver du ikke at bruge tid på strygningen af skjorten tidligt om morgenen eller om aftenen, når du hellere vil slappe af på sofaen. Kvinder kan ligeledes let finde fine bluser eller skjorter, som ikke behøver en tur med strygejernet. Sæt skjorten eller blusen sammen med de afslappede jeans eller et par habitbukser, hvis du skal gå all-in med det stilrene look. Skal du for alvor forkæle dig selv med elegante skjorter og bluser i København, må du ikke glemme at besøge butikkerne OZ Women, GANNI, Libertine-Libertine og Native North.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *