Posted in Inspiration Nyheder Shopping

Bedste bager på Frederiksberg

Bedste bager på Frederiksberg Posted on juli 9, 2020Leave a comment

frederiksberg bedste bager

Bedste bager på Frederiksberg? Frederiksberg bugner af lækre bagerier. Byen i byen byder på et varieret udvalg af gode bagerier, der går op i at levere den højeste kvalitet, og hvor der er kredset for både håndværket, ingredienserne og smagen. Så er du bosiddende på Frederiksberg, har arbejdsplads der eller besøger byen jævnligt, så er der heldigvis ikke langt mellem duften af nybagt brød eller kanelsnegle.

bedste bager på frederiksberg

bedste bager frederiksberg

Om artiklen "Bedste bager på Frederiksberg"

Denne artikel er skrevet af Peter som også er forfatter på oplevelsesgaverforalle.dk. På oplevelsegaver.dk kan du blandt andet læse om mange spændende smagsoplevelser. Du kan eksempelvis læse om bagekursus, hvis du kunne tænke dig at afprøve dine egne evner.

Her får du en liste over 7 af de bedste bagerier på Frederiksberg, som er værd at besøge, når trangen til lækkert bagerbrød eller wienerbrød indtræder.

Brødflov

Et bageri, som ofte er at finde på top 10 lister over bagerier i København, er Brødflov. Bageriet beliggende på Falkoner Alle er med god grund kendt for sit velsmagende udvalg. Brødflov bager kun med råvarer af allerhøjeste kvalitet, og så er en stor del af det økologisk. Men det der kendetegner bageriet er, at alt brød er lavet af surdej.

Surdejen giver brødet en helt særlig smag, som får det til at stå ud blandt andre bagerbrød. Samtidig langtidshæves al brødet, så den får den helt rigtige tekstur, og bagefter bages det i stenovn, så man er garanteret en god sprød skorpe. Udover brød har Brødflov også wienerbrød og kager til den søde tand og sandwich til den større sult. Man kan enten vælge at tage sit brød, wienerbrød eller sandwich med på farten, eller man kan blive og spise blandt de knap 50 siddepladser i butikken.

Bodenhoff

Bodenhoff har langet brød og kager over disken siden 1990. De åbnede deres første butik på Finsensvej, og siden da har de udvidet sig gevaldigt. I dag har de 3 butikker beliggende på Frederiksberg. De ligger på henholdsvis Finsensvej, Borups Alle og i Meny Domus Vista på Nordens Plads. Bodenhoff har et bredt udvalg af brød, wienerbrød og lækre konditorvarer, og der er altid travlt i deres butikker. Det har dog ingen betydning for kvaliteten af produkterne, som ofte er yderst veltillavet. Det er muligt at finde nogle få siddepladser i deres butikker, hvor man kan sidde og nyde sit bagværk, men det bugner ikke af pladser, derfor tager folk oftest deres bagværk med sig.

Holms Bageri

Inde i Frederiksbergcentret ligger Holms Bager. Holms Bager er et familieforetagende, som går tre generationer tilbage til deres start i 1976. I dag har de fem bagerier rundt omkring i København, heriblandet det på Frederiksberg. Bageriet sælger alt fra brød og boller til flotte dekorede konditorkager til salater og smoothies. Der er altid godt fyldt op i butikken, hvor der er mulighed for at sidde ved borde inden- eller udenfor og nyde sin mad. Mange kommer især for deres flotte kager, hvor deres cupcakes fx er en fryd for både øje og mund. Derudover er de kendte for deres hindbærsnitter, som man næsten bør smage, hvis man har tænkt sig at slå et smut forbi.

Det Rene Brød

Den Rene Brød er et 100 % økologisk bageri og har været det siden 1987. Så dette er helt sikkert stedet for dig, som vægter økologi højt. Der bliver lagt god tid i arbejdsprocessen for at skabe brød af allerbedste kvalitet. Bagerne bruger fx et minimum af gær for i stedet at bruge længere tid på at ælte brødet og lade det hæve. Det gør de ud fra den filosofi om, at brød der har fået lov til at hæve i længere tid simpelthen er bedre. Det Rene Brød har i dag 6 butikker over hele København, men et af dem ligger på Godthåbsvej, hvor du kan købe alt fra økologiske brød og kager til økologiske pizza slices og tærter.  

Det Franske Conditori

Er der en franskmand gemt i dig, så skal du slå vejen forbi det Franske Conditori. Butikken specialiserer sig i finere fransk konditori og fransk inspireret brød. Butikken har gennemgået en større renovering, så den i dag har fået sit oprindelige udseende tilbage og nu ligner et konditori, som sagtens kunne være at finde i Paris’ gader. Der laves smukke konditorkager, som det næsten er synd at sætte tænderne i, fyldige trøffelchokolader og den klassiske franske baguette. Hvis du gerne vil imponere dine gæster eller trænger til noget finere konditorikunst, så slå vejen forbi H.C. Ørstedsvej, hvor butikken ligger.

Reinh Van Hauen

På Frederiksberg Allé finder du også Reinh Van Hauen. Et gammelt københavnsk bageri, som åbnede sit første bageri på Gammel Kongevej i 1876. I dag er butikkerne at finde over hele byen, og de er meget anerkendte blandt kunder. Du skal især tage forbi Reinh Van Hauen for at smage deres legendariske scones. Bagt på rigtigt smør er de en fryd for ganen, og hvis du først har fået en, så vil du med garanti vende tilbage for endnu en. Reinh Van Hauen leverer i dag også brød til Irma, så hvis du tænker, at du er stødt på navnet før, kan det bl.a. være derfor. For den ægte oplevelse, anbefales det dog at tage ind til de rigtige bagerier, hvor duften af nybagt brød og kager i sig selv er hele turen værd.

Godhåbskonditoriet

For en nostalgisk oplevelse af et klassisk bageri kan Godthåbskonditoriet anbefales. Bageriet ligger på Godthåbsvej på grænsen mellem Vanløse og Frederiksberg og har ligget i de samme lokaler siden 1930’erne. Bageriet brander sig selv som et godt gammelt dansk bageri, hvilket lige netop er det, som skiller det ud fra resten af bagerierne på listen. Hvis man derfor er på jagt efter klassiske rundstykker eller godt gedigent wienerbrød, så er Godthåbskonditoriet et godt bud. Derudover har de også konditorvarer, som vil kunne imponere de fleste gæster, så man kan også sagtens kigge ind, hvis man mangler en kage til festen.

7 gode bud på den bedste bager på Frederiksberg

Vi håber du med ovenstående liste kan finde frem til den bager som du syntes er den bedste bager på Frederiksberg. Det bedste morgenbrød, den lækreste wienerstang eller lunt glutenfri brød er der god mulighed for at finde ved ovenstående bagere på Frederiksberg – alt efter hvad din mave har lyst til.

LÆS OGSÅ GUIDEN TIL: Restauranter i Kødbyen

Mangler der en kandidat til bedste bager på Frederiksberg? Så skriv det nedenfor i kommentarfeltet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *