Posted in Blandet

De bedste leverandører af måltidskasser i KBH

De bedste leverandører af måltidskasser i KBH Posted on oktober 20, 2022Leave a comment

måltidskasser

Baseret på den stigende interesser for måltidskasser, er det ikke helt skævt at konkludere, at disse sandsynligvis er kommet for at blive.

Mange danskere har travlt i det daglige, og når der skal jongleres med arbejde, børn, huslige pligter, parforhold osv., er der ikke noget at sige til, at der ikke nødvendigvis er overskud hen imod slutningen af dagen, hvor aftensmåltidet skal tilberedes.

Ovenstående problemstilling er, formentlig, forklaringen på, hvorfor der er dukket så mange leverandører af måltidskasser op. Efterspørgslen og interessen er stor, og når der lugter af penge, dukker der som regel helt naturligt nye virksomheder op.

I Danmark er der i skrivende stund mere end 12 leverandører af måltidskasser, så det er ikke fordi, du der ikke er noget at vælge imellem. De mange muligheder kan dog gøre, at det bliver svært at vælge, og netop derfor har vi skrevet denne lille guide, hvor vi vil fremhæve de tre bedste måltidskasse leverandører i Danmark.

1.  HelloFresh

Taler man om måltidskasser, er der ingen vej udenom giganten HelloFresh, som har indtaget flere store markeder rundt omkring i verden. Virksomheden, som er stiftet i Tyskland, er nu at finde i de fleste engelsktalende lande, Skandinavien og en række europæiske lande.

Med 8 millioner kunder i 2. kvartal af 2022 er der tale om en kæmpe virksomhed, som i dén grad har bevist sit værd.

HelloFresh leverer alt det, du skal bruge, for at lave velsmagende og sunde retter. Noget af det, virksomheden gør særligt godt, er, at deres måltidskasser er utroligt brugervenlige og nemme at gå til. Hver ret er pakket i sin egen pose, så du ikke skal bruge ekstra tid på at rode kassen igennem for at finde de ingredienser, du har brug for.

2.  RetNemt

Ligesom HelloFresh er svær at komme udenom, er RetNemt et bud på en dansk leverandør af måltidskasser, som på sin hjemmebane er i stand til at bide skeer med den gigantiske konkurrent.

RetNemt er ikke helt så brugervenlig som konkurrenten, men til gengæld er råvarene danske og lokale, ligesom virksomheden selv. Er man en smule nationalpatrotistisk anlagt, giver det god mening at vælge RetNemt, som på de fleste parametre er en af de absolut bedste danskeudbydere af måltidskasser herhjemme.

3.  Aarstiderne

De fleste forbinder nok stadig Aarstiderne med de frugt og grønt kasser, som de har tilbudt i adskillige år. Nu er den danske virksomhed dog også gået ind i markedet for måltidskasser, og kan således tilbyde danskerne friske økologiske ingredienser, lækre opskrifter og velfungerende levering af måltidskasser, så aftensmaden bliver både sund og velsmagende.

Aarstiderne tilbyder et væld af forskellige måltidskasser, som hver især er målrettet forskellige kundetyper og smagspræferencer. Du finder fx en slankekasse, en børnefamiliekasse og en kvikkasse med mad, som er hurtig at tilberede. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *