Posted in Blandet

De bedste (ukendte) modebutikker i København

De bedste (ukendte) modebutikker i København Posted on november 26, 2020Leave a comment

København er en fantastisk by – både at bo i og besøge som turist. Ud over den aktive, divergente og innovative sjæl, der løber gennem hovedstaden, er én af de ting, som folk elsker ved København, at det er så nemt at finde gode shopping spots. Der er vitterligt noget for enhver smag, for du finder alverdens butikker her. Men hvis du ønsker at gå uden om de allertravleste og mest mainstream fashion-butikker i København, kan du kigge med her, hvor vi har lavet en lille oversigt over nogle af de mere skjulte skatte, du finder i de københavnske gader.

I Blame LULU – secondhand og pre-loved

Går du op i bæredygtighed, samtidig med at du ønsker en personlig stil, kan du med fordel gå efter secondhand. Og genbrugsbutikker er langt fra kun steder, hvor folk smider store sække med gammelt, slidt tøj hen. En genbrugsbutik kan også være ligesom I Blame LULU – en secondhand shop med preloved designertøj i høj kvalitet.

I Blame LULU kører med et koncept, hvor de sælger ud af folks private garderobe, og hvor de er meget selektive i forhold til, hvilken kvalitet de sælger videre. De sælger blandt andet tøj fra udvalgte brands som Céline, Chanel, Alexander Wang, Saint Laurent, Miu Miu, Marc Jacobs og Isabel Marant.

Du kan også tjene penge gennem kommissionsaftaler med I Blame LULU, hvis du har noget tøj, du ønsker at sælge. Du finder denne unikke secondhand shop på Rosenvængets Allé 8 i København Ø.

ArtFusion Copenhagen – bæredygtig mode

Bæredygtighed sniger sig i det hele taget mere og mere ind i det danske modebillede. Mange forbrugere vil nemlig gerne handle mere bæredygtigt, også når det kommer til fashion. Men kender du til ArtFusion Copenhagen? Hvis ikke, er det værd at tjekke ud.

ArtFusion står bag originalt tøj produceret på en bæredygtig mode, fordi de ønsker at kombinere art, fashion and sustainability. Deres koncept er baseret på made-to-order. Det betyder, at alt er produceret i meget begrænsede antal, hvilket har en kæmpemæssig bæredygtig fordel, samtidig med at du  har mulighed for at finde unikke skatte her.

Du finder ArtFusion Copenhagen på Christianshavns Voldgade.

Artium – dansk og skandinavisk design

Er du til dansk og skandinavisk stil, skal du helt sikkert også forbi Artium, der ligger lige i hjertet af København. Her er ikke kun beklædning, men også kunsthåndværk og brugskunst. Fælles for alle tingene er, at de er nøje udvalgt af personalet, og at de stort set alle er produceret af danske eller skandinaviske designere.

På deres hjemmeside kan du se en oversigt over, hvilke brands de forhandler. Du finder blandt andet kendinger til boligen som Hay, Kay Bojesen og Lyngby. Du finder dog også beklædning fra brands som Kokoon, Bitte Kai Rand og Danefæ samt accessories fra danske brands som Pico og LÉ MOSCH.

Artium finder du på Vesterbrogade i Industriens Hus i København V.

Nué Cph – håndplukket, feminin beklædning

Er du til en ægte feminin stil, skal du forbi Nué. Her finder du beklædning, der især er inspireret af – men ikke begrænset til – den smukke franske stil. Det emmer af street style på den bedst tænkelige måde, og der er tænkt på både tøj, sko og accessories, som du kan kombinere på den helt egen måde.

Du finder Nué på Gl. Kongevej 111 i Frederiksberg, og hvis du i stedet befinder dig i København K eller København Ø, kan du også finde deres to Another Nué-butikker på henholdsvis Krystalgade og Classensgade.

Roughdiamonds – skjult skat med unikke smykker

En skjult skat i bogstavelig forstand finder du hos Roughdiamonds. Her får du håndlavede smykker af rå diamanter. Maya Bjørnsten er indehaver af Roughdiamonds, og hun er fuldt ud inspireret af moder natur – en inspiration, der ligger til grund for alle hendes håndværksmæssige kunstværker. Hvis du leder efter et fuldstændigt unikt sted at handle dine smykker, skal du forbi Roughdiamonds.

Du finder de rå diamanter på Bredgade 4 i København K.

Lykke By Lykke – feminin mode på nettet

Hvis du ikke bor i eller lige kommer til København foreløbigt – eller hvis du blot foretrækker at holde dig fra de fysiske butikker lige nu på grund af Covid – er det naturligvis også helt forståeligt. Derfor skal du selvfølgelig ikke gå glip af kvalitetsrigtig og personlig mode. Du har nemlig også altid muligheden for at gå på opdagelse på nettet, hvor du for eksempel finder danske lykkebylykke.dk, som forhandler fashion til alle modebevidste kvinder. Ved at vælge danske webshops som Lykke by Lykke, kan du stadig støtte danske forretninger, selvom du ikke går i de fysiske butikker.

CollectorsCage – For dig der elsker designertasker

Der er en særlig charme og historie til vintage designer tasker, og CollectorsCage i København er et paradis for dem, der samler på vintage tasker.
CollectorsCage tilbyder et eksklusivt udvalg af vintage og pre-owned designertasker. Med hver enkelt vare i butikken medfølger et ægthedsbevis.

collectorscage

Fra vintage Chanel tasker til eksklusive Gucci accessories er butikken et mekka for dem, der leder efter vintage fund.

Butikken er baseret på principper om ansvarlighed og bæredygtighed. CollectorsCage hjælper med at fremme en mere miljøbevidst modeindustri ved at give pre-owned luksusvarer et nyt liv. Dette appellerer til moderne forbrugere, der søger miljøbevidsthed og luksus.

CollectorsCage er let at komme til for både københavnere og turister, fordi det er i det livlige centrum af byen på Amagertorv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *