Posted in Hele København

De fem bedste fitnesscentre i København

De fem bedste fitnesscentre i København Posted on juni 18, 2020Leave a comment

bedste fitnesscentre i københavn

København byder på meget andet end fitnesscentre, der lugter af daggammel sved. Her kan du læse om fem fitnesscentre, der ligger i absolut topklasse.

Vil du gerne gøre noget godt for din krop, efter du ikke har kunnet træne i fitnesscenter i flere måneder, byder København heldigvis på flere luksuriøse centre. Der kan du få en oplevelse ud over det sædvanlige og både forkæle krop og sind.

Hvis du vil give din træning et ekstra boost, kan du begynde at spise mad eller drikke smoothies med proteinpulver. Det hjælper dig med at se resultater i løbet af meget kort tid. Du kan for eksempel finde det på MyProtein rabat.

Amazing Space – Fitness på d’Angleterre

Hvis du virkelig vil forkæle dig selv, bør du tjekke ind på d’Angleterre. Deres spa og fitnesscenter er gratis for deres gæster og byder på en luksuriøs oplevelse. De har en række forskellige former for udstyr i høj kvalitet. Det er blandt andet løbebånd og motionscykler.

Amazing Space, d’Angleterre, ligger på Hovedvagtsgade 3, 1103 København K. De har åbent alle dage hele døgnet.

Fortius Fitness

Hos Fortius Fitness på Kgs. Nytorv kommer du altid til at træne sammen med en personlig træner. Det betyder, at du får en træning, der er fuldstændig tilpasset til dine behov. Det kan gøre det nemmere for dig at nå de mål, du har, i forhold til at træne.

Fortius Fitness ligger på Gothersgade 101 C, kælderen, 1123 København K.

Arndal Spa

Hos Arndal Spa har du både mulighed for at dyrke fitness og få spa- og wellnessbehandlinger. Du har mulighed for at træne på en række forskellige måder. Det kan være med en personlig træner, ved at deltage i en boot camp eller ved at deltage i et af de i alt syv forud tilrettelagte forløb. Som medlem har du både adgang til deres fitness- og spaområder.

Arndal Spa ligger på Store Kongensgade 21, 1264 København K. De har forskellige åbningstider vinter og sommer, men har som udgangspunkt i hvert fald åbent 7-19 i hverdagene og 8-18 i weekenderne.

Charlottehaven

Hos Charlottehaven har du mulighed for både at dyrke fitness, svømme og spille squash. Du kan vælge mellem, om du vil dyrke fitnesstræning på egen hånd, eller du vil træne med et hold. Har du en skade, som du skal have genoptrænet, kan du benytte dig af fysioterapiklinikken, der ligger i forlængelse af fitnesscenteret.

Charlottehaven ligger på Hjørringgade 12, 2100 København Ø. De har åbent mandag til fredag 6-21:30 og lørdag og søndag 7-17.

Vesterbronx Gym

I Vesterbronx Gym lægger de vægt på fællesskabet, og at der skal være plads til alle. De har derfor både hold, der henvender sig til begyndere og øvede. Vil du have ekstra fokus på lige præcis dig, kan du vælge at træne med en personlig træner.

Vesterbronx Gym ligger på Vesterbrogade 76, 2. sal. Lige oven på Føtex. De har åbent mandag til fredag 6-22 og lørdag og søndag 8-18.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *