Posted in Hele København

Det sker i København i løbet af sommeren

Det sker i København i løbet af sommeren Posted on juni 4, 2019Leave a comment

Er du selv bosat i København eller omegn, eller overvejer du måske at besøge den danske hovedstad i løbet af sommeren, er der gode muligheder for at få en på opleveren. Sommer er nemlig ikke bare lig med korte bukser, solcreme, sandaler, men også liv og glade dage med masser af spændende aktiviteter og arrangementer.

Her er vores forslag til, hvad du kan foretage dig i København i sommermånederne.

Tag en dukkert i havnen

Når temperaturene stiger, kan der opstå et behov for at blive kølet lidt ned igen. Intet nedkøler ligeså effektivt som en dukkert i det kølige vand, og det er der gode muligheder for i København, hvor du finder et dedikeret badeområde i Københavns Havn.

Pak picnickurv, klapvogn og badetøjet – der venter masser af gode og afkølende stunder i det friske havvand.

Gratis koncerter på Christiania

Søndage behøver ikke være kedelige og bruges på havearbejde eller afslapning inden en ny uge. Søndage kan sagtens byde på højt humør og god musik!

Nemoland står igen i år bag bookingen af et utal af talentfulde danske musikere, som hver søndag mellem 26. maj og til og med 25. august optræder for de fremmødte.

Koncerter er gode – gratis koncerter er endnu bedre!

Roskilde festival

Uanset om du er stamgæst på den populære festival, eller om du aldrig før har været forbi, så er der god grund til at overveje at besøge Roskilde festival.

Du behøver ikke komme hele ugen, og kan i stedet nøjes med at komme enkelte dage. Hvis du ikke har lyst til at sove i telt, kan du også vælge at sove udenfor festivalpladsen.

Udover musik fra Robyn, Cardi B på den kendte ’Orange Scene’, er der gode muligheder for en kulinarisk oplevelse. Roskilde festival er nemlig meget mere end fedtede burger, slatne pommes fritter og kolde hotdogs. 

Tag på sejltur

Der er gode muligheder for at få en skøn sejlads gennem Københavns kanaler. Flere virksomheder kan sørge for alt det praktiske, så du selv bare skal møde op og stige ombord på båden.

Der er gode muligheder for en alternativ sightseeing, når du oplever den danske hovedstad fra vandet.

Hør opera i de københavnske gader

Der er en fordom om, at opera er forbeholdt eliten, dem der befinder sig øverst i hierarkiet. Det er dog langt fra sandt, for de fleste kan faktisk få noget ud af at høre opera. Særligt når det er live, er det en oplevelse udover det sædvanlige, som alle bør opleve minimum én gang.

Det er der heldigvis gode chancer for i løbet af sommeren, når Copenhagen Opera Festival løber af stablen. I perioden fra 1. til 10. august kan du således opleve orkestre og operasangere levere musik i gaderne. Det er en helt særlig oplevelse at dreje om et gadehjørne, og pludselig stå foran en talentfuld operasanger, som af lungernes fulde kraft, fremfører smuk musik midt i byen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *